Підписатись
Віра Гаврилівна Юрчак
Віра Гаврилівна Юрчак
Національний університет харчових технологій, Навчально-науковий інститут харчових технологій, Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів,
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
332010
Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
ВГ Юрчак, ВВ Манк, ГИ Волощук
212005
Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна
ВГ Юрчак, ГВ Карпик, ТП Голікова
112012
Opredelenie svyazannoy vody indikatornym metodom v khlebopekarnom proizvodstve
VG Yurchak, NI Berzina, VM Shmarovoz, MP Prishchepa
Izvestiya Vuzov. Pishchevaya tekhnologiya 4, 78-80, 1989
91989
Роль связанной воды при производстве и хранении хлеба. Обзорная информация
ВГ Юрчак, НИ Берзина, ИМ Ройтер
М.: ЦНИИТЭИ, 1988
91988
Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
ВГ Юрчак, ГВ Карпик, ЯО Гордієнко
82012
Наукове обґрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок
ВГ Юрчак
ВГ Юрчак–К.-2003.-380с, 2003
82003
Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers
V Yurchak, G Karpyk, V Yukalo
72013
Влияние улучшающих добавок на коллоидные процессы в макаронном тесте
ВГ Юрчак
62002
Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів
ГВ Карпик, НО Шелест, ВГ Юрчак, ІН Матвієнко
52013
Дослідження та обґрунтування механізму поліпшуючої дії пектиновмісних добавок на якість макаронних виробів
ГІ Волощук, ВГ Юрчак
Наук, праці УДУХТ, 95-96, 2001
52001
Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі
ВГ Юрчак
ВГ Юрчак//Конспект лекцій для студентів спеціальності 7, 2001
52001
Комплексна оцінка якості макаронних виробів
ВГ Юрчак
Наукові праці УДУХТ, 48-51, 2000
52000
Технологические свойства кукурузной муки, их влияние на качество полуфабрикатов и безглютеновых макаронных изделий
ВГ Юрчак, АВ Рожно
Вестник Алматинского технологического университета, 13-19, 2017
42017
Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta
O Rozhno, O Podobiy, V Yurchak
42016
Изменение качества макаронных изделий, обогащенных пищевыми волокнами, при хранении
ГВ Карпик, ВГ Юрчак
42013
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна
ГІ Волощук, ВГ Юрчак, ТП Голікова, КМ Кірєєва
42011
Дослідження гранулометричного складу цільнозмеленого пшеничного борошна як сировини для макаронних виробів
ВГ Юрчак, ГВ Карпик
42011
Повертаємося до призабутої технології випікання хліба на хмелевих заквасках
ВГ Юрчак, ВП Рак, БО Дахно, СБ Церковна
42009
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками
ГІ Волощук, НМ Кочура, ВГ Юрчак
41999
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20