Підписатись
Якобчук Роман
Якобчук Роман
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Wheat grain drying kinetics in a thin layer
V Mykhailyk, S Lementar, R Yakobchuk, Y Skrynnyk, R Semenko
Ukrainian journal of food science, 316-326, 2016
52016
The influence of design parameters of rotary dryer on sunflower seeds drying
R Yakobchuk
Ukrainian food journal, 437-445, 2014
42014
Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних
РЛ Якобчук, ІВ Житнецький, ВЛ Яровий
42008
Determination of the heat transfer coefficient of a rotary film evaporator with a heating filmforming element
A Zahorulko, A Zagorulko, O Cherevko, O Dromenko, A Solomon, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (8), 114, 2021
32021
Якість і безпечність алкогольних напоїв та рекомендації щодо їх визначення
ОП Осипенко, ВІ Баранов, ОВ Ковальов, ВО Осипенко, ЄМ Бабко, ...
22016
Інертний носій для сушіння харчових продуктів на його поверхні у віброкиплячому шарі
РЛ Якобчук, ВЛ Яровий
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 152-157, 2017
12017
Improvement of drying process of beer pellet in the fluidized bed apparatus
A Pohozhayev, R Yakobchuk
12014
Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факела розпилення пивних дріжджів
РЛ Якобчук, ВЛ Яровий
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
12012
Інтенсифікація процесу сушіння меланжу
РВ Ковтун, РЛ Якобчук
2023
Напрямки удосконалення роботи хмелевідділювача на ПрАТ «Оболонь»
ДВ Зотько, РЛ Якобчук
2023
Очищення води на підприємствах харчових виробництв
ДМ Макієвська, РЛ Якобчук
2023
Модернізація сушильної установки для сушіння вижимок із яблук
ЄЄ Фузік, РЛ Якобчук
2023
Округлення тістових заготовок під час виробництва хлібобулочних виробів
ВВ Алюшкін, РЛ Якобчук
2023
Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять із освітньої компоненти «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти …
РЛ Якобчук, ТВ Боцян
ЖДУ ім. І. Франка, 2023
2023
Теплові насоси та фанкойли для опалення і кондиціонування готельно-ресторанних господарств
ЯО Кладченко, РЛ Якобчук
2022
Сучасне рішення з мінімізації електроенергії для готелю
ЄБ Кобелянськана, РЛ Якобчук
2022
Удосконалення конструкції осушувача марки HNOC-10
ІВ Орлов, РЛ Якобчук
2022
Застосування енергоефективних технології в готелі
ІМ Гончар, РЛ Якобчук
2022
Переваги і недоліки використання індукційних котлів при опаленні готельних підприємств
АІ Лахно, РЛ Якобчук
2022
Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду
БО Ротаєнко, РЛ Якобчук
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20