Підписатись
Наталія Гревцева/ Grevtseva/Hrevtseva
Наталія Гревцева/ Grevtseva/Hrevtseva
Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, кафедра МЕК та ГРС
Підтверджена електронна адреса в karazin.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Переработка продукции растительного и животного происхождения
АВ Богомолов, ФВ Перцевой
Санкт-Петербург: ГИОРД, 2003
392003
The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits
O Samohvalova, N Grevtseva, T Brykova, A Grigorenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 61-66, 2016
302016
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky, T Gavrish, ...
162018
The influence of Cabernet Sauvignon wine grape pomace powder addition on the rheological and microstructural properties of wheat dough
NG Wenjuan Lou, Bo Li
CyTA - Journal of Food, 751-761, 2021
92021
Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze
AG O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, O. Savchenko
Науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія» 12 (3), 64-70, 2018
9*2018
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits
AG T. Brykova, O. Samohvalova, N.Grevtseva, K. Kasabova
Науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія» 12 (2), 33-38, 2018
7*2018
Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива
КР Касабова, НВ Гревцева, ОГ Шидакова-Каменюка, ОВ Омельченко
Обладнання та технології харчових виробництв, 5-11, 2017
62017
Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів
НВ Гревцева, ОГ Шидакова-Каменюка, ДО Набоков
Харків: ХДУХТ, 2018
42018
Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysis
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky
42018
Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання
ТМ Брикова, НВ Гревцева, ОВ Самохвалова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
42016
Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті
ДО Набоков, НВ Гревцева, ОГ Дьяков, ОВ Моргун
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
32014
Preparation of Grape Pomace Powders and Analysis of their Nutritive Compositions
NG Wenjuan Lou, Bo Li
Acta Innovations, 22-31, 2021
22021
Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology
S Gubsky, M Labazov, O Samokhvalova, O Gorodyska
22018
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
НВ Гревцева, ТМ Брикова, ОВ Городиська
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2020
12020
Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошку
ОВ Городиська, НВ Гревцева, ОВ Самохвалова, ІВ Буштрук
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
12018
Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини
ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, СГ Олійник, НВ Гревцева, ...
12018
Bioconversion of Wastes to Value-added Products
O Stabnikova, O Shevchenko, V Stabnikov, O Paredes-López
CRC Press, 2023
2023
Технологія продукції ресторанного господарства: завдання та методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
НВ Гревцева, МІ Писаревський
Харків: ХНУ імені ВН Каразіна, 2023
2023
Development of biscuits technology with the addition of grape pomace powders
W Lou
Sumy National Agrarian University, 2022
2022
Контроль якості та безпеки продукції галузі
ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Болховітіна, КР Касабова
Харків: ДБТУ, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20