Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів СВ Іванов, А Радзіховська, СІ Усатюк | 7 | 2013 |
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, СІ Усатюк, ВФ Доценко | 7 | 2007 |
Жири у виробництві харчової продукції ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ... Видавництво" Університетська книга", 2016 | 5 | 2016 |
Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха ЮЮ Савчук, СІ Усатюк | 5 | 2014 |
Олії та жири: склад, методи одержання, якість М Осенко Харчова і переробна промисловість 5, 17-19, 2004 | 5 | 2004 |
Исследование процесса экстрагирования белка из грецкого ореха СИ Усатюк, ЮЮ Савчук | 4 | 2015 |
Дослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів НЕ Фролова, СІ Усатюк, ВО Усенко, ІМ Мацко | 4 | 2006 |
Способи отримання білкових продуктів з рослинної сировини ЮЮ Савчук, СІ Усатюк | 3 | 2017 |
Исследование биологической ценности напитка с ядер грецких орехов ЮЮ Савчук, СИ Усатюк Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 3 | 2017 |
Дослідження дисперсності напою з волоського горіха YY Savchuk, SI Usatiuk, OP Yanchyk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 3 | 2016 |
Исследование показателей качества безалкогольных напитков МА Гулеватая, СИ Усатюк ScienceRise 5 (2), 10-14, 2014 | 3 | 2014 |
Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів АЮ Божко, СІ Усатюк Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі, 21, 2021 | 2 | 2021 |
Дослідження біологічної цінності напою з ядер волоського горіха YY Savchuk, SI Usatiuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 2 | 2017 |
Исследование дисперсности напитка с грецкого ореха ЮЮ Савчук, СІ Усатюк, ОП Янчик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження показників безпеки продукту з волоського горіха ЮЮ Савчук, СІ Усатюк | 2 | 2015 |
Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів ТА Королюк, СІ Усатюк, АВ Попова, АО Черства | 2 | 2015 |
Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та Україні ДО Прокопенкова, СІ Усатюк | 2 | 2015 |
Оцінювання загальної антиоксидантної активності рослинних олій ЛС Пелехова, СІ Усатюк | 2 | 2012 |
Очищення питної води від іонів заліза природними адсорбентами НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк, СІ Усатюк, ЗП Мельник, ... | 2 | 2007 |
Застосування крові як кольороформуючої добавки ВМ Пасічний, ПМ Сабадаш, І Жук, СІ Усатюк | 2 | 2004 |