Підписатись
Усатюк Світлана
Усатюк Світлана
доцент, Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів
СВ Іванов, А Радзіховська, СІ Усатюк
72013
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, СІ Усатюк, ВФ Доценко
72007
Жири у виробництві харчової продукції
ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ...
Видавництво" Університетська книга", 2016
52016
Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха
ЮЮ Савчук, СІ Усатюк
52014
Олії та жири: склад, методи одержання, якість
М Осенко
Харчова і переробна промисловість 5, 17-19, 2004
52004
Исследование процесса экстрагирования белка из грецкого ореха
СИ Усатюк, ЮЮ Савчук
42015
Дослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів
НЕ Фролова, СІ Усатюк, ВО Усенко, ІМ Мацко
42006
Способи отримання білкових продуктів з рослинної сировини
ЮЮ Савчук, СІ Усатюк
32017
Исследование биологической ценности напитка с ядер грецких орехов
ЮЮ Савчук, СИ Усатюк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
32017
Дослідження дисперсності напою з волоського горіха
YY Savchuk, SI Usatiuk, OP Yanchyk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
32016
Исследование показателей качества безалкогольных напитков
МА Гулеватая, СИ Усатюк
ScienceRise 5 (2), 10-14, 2014
32014
Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів
АЮ Божко, СІ Усатюк
Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі, 21, 2021
22021
Дослідження біологічної цінності напою з ядер волоського горіха
YY Savchuk, SI Usatiuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
22017
Исследование дисперсности напитка с грецкого ореха
ЮЮ Савчук, СІ Усатюк, ОП Янчик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Дослідження показників безпеки продукту з волоського горіха
ЮЮ Савчук, СІ Усатюк
22015
Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів
ТА Королюк, СІ Усатюк, АВ Попова, АО Черства
22015
Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та Україні
ДО Прокопенкова, СІ Усатюк
22015
Оцінювання загальної антиоксидантної активності рослинних олій
ЛС Пелехова, СІ Усатюк
22012
Очищення питної води від іонів заліза природними адсорбентами
НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк, СІ Усатюк, ЗП Мельник, ...
22007
Застосування крові як кольороформуючої добавки
ВМ Пасічний, ПМ Сабадаш, І Жук, СІ Усатюк
22004
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20