Технологические особенности переработки Винограда сорта мерло с целью получения вин контролируемых наименований по происхождению в условиях терруара шабо ЭЖ Иукуридзе, ТС Лозовская ScienceRise 9 (2 (14)), 26-30, 2015 | 6 | 2015 |
Особенности состава минерального комплекса белых столовых виноматериалов агроклиматической зоны Шабо ТОБ Иукуридзе Э.Ж. Харчова наука і технологія, С. 55-59, 2014 | 5* | 2014 |
Результаты исследований потенциометрических и оптических характеристик вин шабского терруара ЭЖ Иукуридзе Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (74)), 15-19, 2015 | 3 | 2015 |
Результаты комплексных исследований вин шабского терруара с целью определения возможности производства вин КНП ЭЖ Иукуридзе ScienceRise 3 (2 (8)), 59-62, 2015 | 1 | 2015 |
Аналіз досвіду Грузії в організації та виділенні мікрозон для виробництва вин контрольованих найменувань за походженням ЕІ Лекіашвілі, Д Чічуа, ЕЖ Іукурідзе, ОБ Ткаченко Харчова наука та технологія 9 (4), 2015 | | 2015 |
СИСТЕМА ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ МЕТОДІВ АНАЛІЗУ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА ВИНОГРАДНИХ ВИН ТСЛ Е. Ж. ІУКУРІДЗЕ, В. М. КУЧЕРЕНКО, О. Б. ТКАЧЕНКО ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ "ХАРКІВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ …, 2015 | | 2015 |
Сучасні методи вивчення походження і ідентифікації вин КНП ІЕ Ж. Збірник наукових праць ХДУХТ, С. 441-450, 2015 | | 2015 |
результаты исследований физико-химических показателей вин шабского терруара ИЭ Ж. Технологический аудит и резервы производства, С. 19-22, 2015 | | 2015 |
Ампелоекологічний потенціал території ТОВ "Агрофірма Шабо" для виробництва вин із зазначеним походженням ВОЮ Іукурідзе Е.Ж., Булаєва Ю.Ю. Вісник Львівського національного аграрного університету. Агрономія, С. 12-19, 2015 | | 2015 |
Сучасні підходи до вивчення походження і ідентифікації вин КНП ІЕ Ж. Матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції "Новітні …, 2015 | | 2015 |
Вина контрольованих найменувань за походженням–новий статус якості в Україні ЕЖ Іукурідзе Харчова наука і технологія, 6-12, 2015 | | 2015 |
Результати дослідження ароматичного профілю виноматеріалів з винограду сорту Тельті Курук ЕЖ Іукурідзе, ОБ Ткаченко, ТС Лозовська Харчова наука і технологія, 63-68, 2015 | | 2015 |
Технологічні особливості переробки винограду сорту шардоне з метою отримання вин контрольованих найменувань за походженням в умовах теруару шабо ЕЖ Іукурідзе, ТС Лозовська Харчова наука і технологія, 45-49, 2015 | | 2015 |