Удосконалення технологій капкейків за рахунок додавання рослинної сировини ГС Карпюк, ВМ Шелудько Збірник статей магістрів, 2016 | 7 | 2016 |
ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ ГС Карпюк, ВМ Шелудько МГУ, 2016 | 4 | 2016 |
Склад інгредієнтів для капкейку ВМ Шелудько, ГС Карпюк Укрпатент, 2017 | | 2017 |
КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІ ГС Карпюк, ВМ Шелудько | | 2016 |
Капкейки підвищеної харчової цінності ГС Карпюк, ВМ Шелудько ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені …, 2015 | | 2015 |
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ГС Карпюк, В М Шелудько Двадцята науково-практична конференція студентів вищих навчальних закладів …, 2015 | | 2015 |
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ВМ Шелудько, ГС Карпюк Навчально-методичний центр Укоопспілки, 2015 | | 2015 |
Капкейки підвищеної біологічної цінності ГС Карпюк Харків: ХДУХТ, 2015 | | 2015 |