Підписатись
Карпюк Галина Степанівна
Карпюк Галина Степанівна
магістрант ВНЗ "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Удосконалення технологій капкейків за рахунок додавання рослинної сировини
ГС Карпюк, ВМ Шелудько
Збірник статей магістрів, 2016
72016
ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ
ГС Карпюк, ВМ Шелудько
МГУ, 2016
42016
Склад інгредієнтів для капкейку
ВМ Шелудько, ГС Карпюк
Укрпатент, 2017
2017
КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІ
ГС Карпюк, ВМ Шелудько
2016
Капкейки підвищеної харчової цінності
ГС Карпюк, ВМ Шелудько
ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені …, 2015
2015
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ГС Карпюк, В М Шелудько
Двадцята науково-практична конференція студентів вищих навчальних закладів …, 2015
2015
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ВМ Шелудько, ГС Карпюк
Навчально-методичний центр Укоопспілки, 2015
2015
Капкейки підвищеної біологічної цінності
ВМ Шелудько, ГС Карпюк
Харків, ХДУХТ, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–8