Подписаться
Andrii Farisieiev
Andrii Farisieiev
Другие именаАндрій Фарісєєв, Андрей Фарисеев
Oles Honchar Dnipro National University
Подтвержден адрес электронной почты в домене dnu.dp.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Результаты исследования массопроводности свиного мяса под воздействием теплового потока и тока электроосмоса
АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий …, 2013
72013
Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 406-412, 2012
62012
DETERMINING THE CONTENT OF MACRONUTRIENTS IN BERRY SAUCES USING A METHOD OF IR SPECTROSCOPY
G Deynichenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 32-42, 2020
52020
Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying
V Skrypnyk, B Yaroslav, M Natalyia, A Farisieiev
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4, 23-28, 2017
52017
Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення
ОІ Черевко, ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
52015
Analytical model of heat treatment of meat products with high content of connective tissue in vacuum termopackets
VO Skrypnyk, AG Farisieiev
Journal of chemistry and technologies 27 (2), 201-211, 2019
42019
Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2014
42014
Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2017
32017
Researching of heat transfer in the surface layer of the meat products at bilateral frying under the action of electric current
OI Cherevko, VO Skrypnyk, NY Molchanova, AG Farisieiev
Technology audit and production reserves 4 (4), 24, 2015
32015
Влияние электроосмоса на процессы массопроводности в свином мясе
АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Техника и технология пищевых производств, 115-120, 2014
32014
Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2012
32012
Результаты исследований влияния электроосмоса на показатели эффективности процесса двустороннего жарения мяса в условиях осевого сжатия
ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Теория и практика инновационного развития кооперативного образования и науки …, 2010
32010
MECHANISM OF DETERMINING THE KINETICS OF MOISTURE CONTENT AND TEMPERATURE IN MEAT DURING CONDUCTIVE DRYING
VO Skrypnyk, AO Semenov, BH Ponomarenko, A Farisieiev
Journal of Chemistry and Technologies 32 (1), 89-98, 2024
22024
Technological and economic justification of muffin technology for healthy nutrition
AH Farisieiev, YA Matsuk, VV Stetsenko, HV Novik
Journal of Chemistry and Technologies 31 (2), 240-254, 2023
22023
Determining the Content of Macronutrients in Berry Sauces Using a Method of IR-Spectroscopy
G Deinychenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 107, 2020
22020
Investigation of the influence of the temperature level on the bilateral meat frying process
V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev
EUREKA: Life Sciences, 16-20, 2017
22017
Physical and mathematical modeling of extraction from grape marc by subcritical water.
V Sukmanov, L Gaceu, V Zakharevych, A Marynin, I Rogovyi, A Farisieiev
22016
Результати досліджень двостороннього жарення заморожених натуральних м’ясних напівфабрикатів
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 193-197, 2013
22013
Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ХДУХТ, 2012
22012
Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
АГ Фарісєєв, В Скрипник
ОНАХТ, 2011
22011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20