DETERMINING THE CONTENT OF MACRONUTRIENTS IN BERRY SAUCES USING A METHOD OF IR SPECTROSCOPY G Deynichenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 32-42, 2020 | 7 | 2020 |
Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying V Skrypnyk, B Yaroslav, M Natalyia, A Farisieiev Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4, 23-28, 2017 | 4 | 2017 |
Результаты исследования массопроводности свиного мяса под воздействием теплового потока и тока электроосмоса АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий …, 2013 | 4 | 2013 |
Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв ПУЕТ, 2012 | 4 | 2012 |
Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 406-412, 2012 | 4 | 2012 |
Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення ВО Скрипник, АГ Фарісєєв ПУЕТ, 2017 | 3 | 2017 |
Researching of heat transfer in the surface layer of the meat products at bilateral frying under the action of electric current OI Cherevko, VO Skrypnyk, NY Molchanova, AG Farisieiev Technology audit and production reserves 4 (4), 24, 2015 | 3 | 2015 |
Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв ПУЕТ, 2014 | 3 | 2014 |
Investigation of the influence of the temperature level on the bilateral meat frying process V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev EUREKA: Life Sciences, 16-20, 2017 | 2 | 2017 |
Physical and mathematical modeling of extraction from grape marc by subcritical water. V Sukmanov, L Gaceu, V Zakharevych, A Marynin, I Rogovyi, A Farisieiev Journal of EcoAgriTourism 12 (1), 83-93, 2016 | 2 | 2016 |
Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення ОІ Черевко, ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 2 | 2015 |
Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв ХДУХТ, 2012 | 2 | 2012 |
Результаты исследований влияния электроосмоса на показатели эффективности процесса двустороннего жарения мяса в условиях осевого сжатия ВА Скрыпник, АГ Фарисеев Теория и практика инновационного развития кооперативного образования и науки …, 2010 | 2 | 2010 |
Technological and economic justification of muffin technology for healthy nutrition AH Farisieiev, YA Matsuk, VV Stetsenko, HV Novik Journal of Chemistry and Technologies 31 (2), 240-254, 2023 | 1 | 2023 |
Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'яса ВО Скрипник, АГ Фарісєєв ХДУХТ, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження теплопередачі в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні під дією електричного струму ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова, АГ Фарісєєв Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (24)), 47-51, 2015 | 1 | 2015 |
Результати досліджень двостороннього жарення заморожених натуральних м’ясних напівфабрикатів ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 193-197, 2013 | 1 | 2013 |
Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу АГ Фарісєєв, В Скрипник ОНАХТ, 2011 | 1 | 2011 |
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м’яса ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали Міжвузівського …, 0 | 1 | |
Improving the technology of dry mixes for craft flour confectionery products A Farisieiev, Y Matsuk, N Oliynyk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2023 | | 2023 |