Подписаться
Farisieiev Andrii, Фарісєєв Андрій, Фарисеев Андрей
Farisieiev Andrii, Фарісєєв Андрій, Фарисеев Андрей
Oles Honchar Dnipro National University
Подтвержден адрес электронной почты в домене dnu.dp.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
DETERMINING THE CONTENT OF MACRONUTRIENTS IN BERRY SAUCES USING A METHOD OF IR SPECTROSCOPY
G Deynichenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 32-42, 2020
52020
Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 406-412, 2012
52012
Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying
V Skrypnyk, B Yaroslav, M Natalyia, A Farisieiev
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4, 23-28, 2017
42017
Результаты исследования массопроводности свиного мяса под воздействием теплового потока и тока электроосмоса
АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий …, 2013
42013
Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2017
32017
Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення
ОІ Черевко, ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Researching of heat transfer in the surface layer of the meat products at bilateral frying under the action of electric current
OI Cherevko, VO Skrypnyk, NY Molchanova, AG Farisieiev
Technology audit and production reserves 4 (4), 24, 2015
32015
Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2014
32014
Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2012
32012
Determining the Content of Macronutrients in Berry Sauces Using a Method of IR-Spectroscopy
G Deinychenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 107, 2020
22020
Investigation of the influence of the temperature level on the bilateral meat frying process
V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev
EUREKA: Life Sciences, 16-20, 2017
22017
Physical and mathematical modeling of extraction from grape marc by subcritical water.
V Sukmanov, L Gaceu, V Zakharevych, A Marynin, I Rogovyi, A Farisieiev
22016
Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ХДУХТ, 2012
22012
Результаты исследований влияния электроосмоса на показатели эффективности процесса двустороннего жарения мяса в условиях осевого сжатия
ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Теория и практика инновационного развития кооперативного образования и науки …, 2010
22010
Technological and economic justification of muffin technology for healthy nutrition
AH Farisieiev, YA Matsuk, VV Stetsenko, HV Novik
Journal of Chemistry and Technologies 31 (2), 240-254, 2023
12023
Analytical model of heat treatment of meat products with high content of connective tissue in vacuum termopackets
VO Skrypnyk, AG Farisieiev
Journal of chemistry and technologies 27 (2), 201-211, 2019
12019
Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'яса
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ХДУХТ, 2015
12015
Дослідження теплопередачі в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні під дією електричного струму
ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова, АГ Фарісєєв
Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (24)), 47-51, 2015
12015
Результати досліджень двостороннього жарення заморожених натуральних м’ясних напівфабрикатів
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 193-197, 2013
12013
Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
АГ Фарісєєв, В Скрипник
ОНАХТ, 2011
12011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20