Підписатись
Наталія Володимирівна Ружицька; Nataliya Ruzhitskaya; Наталия Владимировна Ружицкая;
Наталія Володимирівна Ружицька; Nataliya Ruzhitskaya; Наталия Владимировна Ружицкая;
Odessa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The Nanotechnological Innovation in Food Industry
NVR О.G. Burdo, A. V. Zykov, S. G. Terziev
International Journal of Engineering Research and Applications (IJERA) 6 (3 …, 2016
172016
Процеси переробки шламу в технологіях виробництва розчинної кави
ОГ Бурдо, СГ Терзієв, ВВ Швєдов, НВ Ружицька
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 252-255, 2010
132010
Protsessyi pererabotki kofeynogo shlama,«
OG Burdo, SG Terziev, NV Ruzhitskaya, TL Makievskaya
EnterPrint»: Kiev, 2014
122014
Исследование модуля ленточной сушилки растительного сырья с комбинированным электромагнитным подводом энергии
ОГ Бурдо, СГ Терзиев, ИИ Яровой, НВ Ружицкая
Современные энергосбергающие тепловые технологии (сушка и термовлажностная …, 2011
112011
Процессы переработки кофейного шлама
МТЛ Бурдо О.Г., Терзиев С.Г., Ружицкая Н.В.
Киев "ЭнтерПринт", 2014
9*2014
Микроволновые технологии иненсификации массообменных и тепловых процессов при перерабоке растительного сырья
ЮО Левтринская, НВ Ружицкая, ТА Резниченко, ВН Бандура
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 67-73, 2016
82016
Novyye printsipy obezvozhivaniya zernovogo syr'ya [New principles of dehydration of grain raw materials]
OG Burdo, II Yarovoy, NV Ruzhitskaya, AA Borshch
Zernovyye produkty i kombikorma 1, 42-46, 2012
72012
Використання сировини рослинного походження в хлібопекарському виробництві
НВ Ружицька, ТЄ Лебеденко
Матер. всеукр. студ. науково-практичної конф.«Новітні тенденції у харчових …, 2009
72009
Исследование вакуум-выпарных аппаратов нового типа
ОГ Бурдо, НВ Ружицкая, ТА Макаренко, СА Малашевич
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 212-214, 2014
62014
Энергетика пищевых нанотехнологий
ОГ Бурдо, ВН Бандура, НВ Ружицкая, ИИ Яровой
Інтегровані технології та енергозбереження, 11-15, 2012
62012
Food nanotechnologies. Specificity and development directions
OG Burdo, VN Bandura, II Yarovoy, NV Ruzhitskaya
VIII Minsk International Seminar “Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators …, 2011
62011
Енергетика харчових нанотехнологій
ОГ Бурдо, ВН Бандура, НВ Ружицька, ІІ Яровий
ИТЭ № 3, 2012, 15, 2003
62003
Новые принципы обезвоживания зернового сырья
ОГ Бурдо, ИИ Яровой, НВ Ружицкая, АА Борщ
Зерновые продукты и комбикорма, 42-46, 2012
52012
Моделирование процесса концентрирования пищевых растворов в микроволновом вакуум-выпарном аппарате
ОГ Бурдо, НВ Ружицкая, ТА Резниченко, ДН Резниченко
42017
Кінетика та статика екстрагування олії з відходів харчових виробництв
СГ Терзієв, НВ Ружицька, ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій.–Одеса …, 2012
42012
Інтенсифікація екстрагування в технології виробництва ріпакової олії
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська, НВ Ружицька
Вібрації в техніці та технологіях, 102-105, 2011
42011
Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья
ОГ Бурдо, ВН Бандура, НВ Ружицкая
Інтегровані технології та енергозбереження, 79-85, 2014
32014
Кінетика ІЧ-сушіння шламу кави
ОГ Бурдо, СГ Терзієв, НВ Ружицька, АА Борщ
Харчова наука і технологія, 96-99, 2011
32011
Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання
СГ Терзієв, НВ Ружицька, СА Малашевич
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
32011
Использование микроволновых технологий в процессах комплексной переработки кофейного шлама
СГ Терзієв, НВ Ружицька, ТЛ Макієвска, OГ Бурдо
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
22014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20