The Nanotechnological Innovation in Food Industry NVR О.G. Burdo, A. V. Zykov, S. G. Terziev International Journal of Engineering Research and Applications (IJERA) 6 (3 …, 2016 | 17 | 2016 |
Процеси переробки шламу в технологіях виробництва розчинної кави ОГ Бурдо, СГ Терзієв, ВВ Швєдов, НВ Ружицька Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 252-255, 2010 | 13 | 2010 |
Protsessyi pererabotki kofeynogo shlama,« OG Burdo, SG Terziev, NV Ruzhitskaya, TL Makievskaya EnterPrint»: Kiev, 2014 | 12 | 2014 |
Исследование модуля ленточной сушилки растительного сырья с комбинированным электромагнитным подводом энергии ОГ Бурдо, СГ Терзиев, ИИ Яровой, НВ Ружицкая Современные энергосбергающие тепловые технологии (сушка и термовлажностная …, 2011 | 11 | 2011 |
Процессы переработки кофейного шлама МТЛ Бурдо О.Г., Терзиев С.Г., Ружицкая Н.В. Киев "ЭнтерПринт", 2014 | 9* | 2014 |
Микроволновые технологии иненсификации массообменных и тепловых процессов при перерабоке растительного сырья ЮО Левтринская, НВ Ружицкая, ТА Резниченко, ВН Бандура Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 67-73, 2016 | 8 | 2016 |
Novyye printsipy obezvozhivaniya zernovogo syr'ya [New principles of dehydration of grain raw materials] OG Burdo, II Yarovoy, NV Ruzhitskaya, AA Borshch Zernovyye produkty i kombikorma 1, 42-46, 2012 | 7 | 2012 |
Використання сировини рослинного походження в хлібопекарському виробництві НВ Ружицька, ТЄ Лебеденко Матер. всеукр. студ. науково-практичної конф.«Новітні тенденції у харчових …, 2009 | 7 | 2009 |
Исследование вакуум-выпарных аппаратов нового типа ОГ Бурдо, НВ Ружицкая, ТА Макаренко, СА Малашевич Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 212-214, 2014 | 6 | 2014 |
Энергетика пищевых нанотехнологий ОГ Бурдо, ВН Бандура, НВ Ружицкая, ИИ Яровой Інтегровані технології та енергозбереження, 11-15, 2012 | 6 | 2012 |
Food nanotechnologies. Specificity and development directions OG Burdo, VN Bandura, II Yarovoy, NV Ruzhitskaya VIII Minsk International Seminar “Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators …, 2011 | 6 | 2011 |
Енергетика харчових нанотехнологій ОГ Бурдо, ВН Бандура, НВ Ружицька, ІІ Яровий ИТЭ № 3, 2012, 15, 2003 | 6 | 2003 |
Новые принципы обезвоживания зернового сырья ОГ Бурдо, ИИ Яровой, НВ Ружицкая, АА Борщ Зерновые продукты и комбикорма, 42-46, 2012 | 5 | 2012 |
Моделирование процесса концентрирования пищевых растворов в микроволновом вакуум-выпарном аппарате ОГ Бурдо, НВ Ружицкая, ТА Резниченко, ДН Резниченко | 4 | 2017 |
Кінетика та статика екстрагування олії з відходів харчових виробництв СГ Терзієв, НВ Ружицька, ВМ Бандура, ЛМ Коляновська Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій.–Одеса …, 2012 | 4 | 2012 |
Інтенсифікація екстрагування в технології виробництва ріпакової олії ВМ Бандура, ЛМ Коляновська, НВ Ружицька Вібрації в техніці та технологіях, 102-105, 2011 | 4 | 2011 |
Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья ОГ Бурдо, ВН Бандура, НВ Ружицкая Інтегровані технології та енергозбереження, 79-85, 2014 | 3 | 2014 |
Кінетика ІЧ-сушіння шламу кави ОГ Бурдо, СГ Терзієв, НВ Ружицька, АА Борщ Харчова наука і технологія, 96-99, 2011 | 3 | 2011 |
Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання СГ Терзієв, НВ Ружицька, СА Малашевич Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | 3 | 2011 |
Использование микроволновых технологий в процессах комплексной переработки кофейного шлама СГ Терзієв, НВ Ружицька, ТЛ Макієвска, OГ Бурдо Харчова наука та технологія 8 (4), 2014 | 2 | 2014 |