Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 5723 | 5082 |
h-індекс | 44 | 41 |
i10-індекс | 118 | 114 |
Доступні для всіх
Переглянути всі52 статті
19 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Ilija DjekicFull Professor at Faculty of Agriculture - University of BelgradeПідтверджена електронна адреса в agrif.bg.ac.rs
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneПідтверджена електронна адреса в ceteca.net
- Jelena MiocinovicAssistant Professor, Faculty of Agriculture, University of BelgradeПідтверджена електронна адреса в agrif.bg.ac.rs
- Bartosz G. SołowiejUniversity of Life Sciences in LublinПідтверджена електронна адреса в up.lublin.pl
- Ruben Domínguez-ValenciaCentro Tecnolóxico da CarneПідтверджена електронна адреса в ceteca.net
- Vesna Z. DjordjevicInstitut za higijenu i tehnologiju mesaПідтверджена електронна адреса в inmes.rs
- Nino TerjungDeutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V.Підтверджена електронна адреса в dil-ev.de
- Paulo Cezar Bastianello CampagnolProfessor da Universidade Federal de Santa MariaПідтверджена електронна адреса в ufsm.br
- Volker HeinzDILПідтверджена електронна адреса в dil-ev.de
- Mohammed GagaouaPh.D, Meat Scientist at PEGASE, INRAE, FranceПідтверджена електронна адреса в inrae.fr
- marco iammarinoIstituto Zooprofilattico della Puglia e della basilicataПідтверджена електронна адреса в izspb.it
- Sun Weizheng (孙为正)Professor, South China University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в scut.edu.cn
- Monika GibisUniversity of Hohenheim, Institute of Food Science and BiotechnologyПідтверджена електронна адреса в uni-hohenheim.de
- Fidel ToldraInstituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos CSICПідтверджена електронна адреса в iata.csic.es
- Daniel Franco RuizInvestigador Centro Tecnologico de la CarneПідтверджена електронна адреса в ceteca.net
Підписатись
Igor Tomasevic
University of Belgrade, German Institute of Food Technologies (DIL),
Підтверджена електронна адреса в dil-ev.de - Домашня сторінка