Подписаться
Гребельник Оксана Петрівна / Hrebelnyk Oksana orcid.org / 0000-0001-8099-1307
Гребельник Оксана Петрівна / Hrebelnyk Oksana orcid.org / 0000-0001-8099-1307
Білоцерківський національний аграрний університет / BILA TSERKVA NATIONAL AGRARIAN UNIVERSITY
Подтвержден адрес электронной почты в домене btsau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження сухих десертних молочних сумішей
ОП Гребельник, АГ Пухляк, ГП Калініна
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
112013
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи
ОП Гребельник, ЛВ Пірова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
62014
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
НВ Роль, ВМ Надточій, АД Цебро, АГ Вовкогон, ГВ Мерзлова, ...
Білоцерківський НАУ, 2021
52021
Визначення загального комплексного показника якості молочних десертів
ВС Гуць, ТА Скорченко, ОП Гребельник
Молочна пром-сть, 24-26, 2004
52004
Changing the properties of dre milk products during recovery
OP Hrebelnyk, GP Kalinina, AH Pukhliak, AA Starovoytova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
42016
Сухі багатокомпонентні суміші для коктейлів
АГ Пухляк, ОП Гребельник, Л Тер-Маркарян
42014
Розробка технології сухих десертних сумішей
ОП Гребельник
Київ.-2003.-18 с, 2002
42002
Evaluation of dairy productivity and intensity of milk yield in goats
L Pirova, O Hrebelnyk, O Borshch, I Lastovska, L Kosior
32017
Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
АГ Пухляк, ГП Калініна, СВ Мерзлов, ОП Гребельник
Сумський національний аграрний університет, 2013
32013
Насіння амаранту–біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
ГП Калініна, ЛП Загоруй, ОП Гребельник, НВ Роль
22022
Комбінування сировини в технології сухих багатокомпонентних молочних сумішей
АГ Пухляк, О Кочубей-Литвиненко, ІС Тихончук, С Онофрей
22020
Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного
ОП Гребельник
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
22020
Features of the HACCP plan development of the curd production
A Vovkohon, V Nadtochii, O Hrebelnyk, N Fedoruk, H Merzlova, ...
Moment Publications, 2018
22018
Вплив сезонних змін на технологічні властивості молока
ОП Гребельник, ЛВ Пірова
Подільський державний аграрно-технічний університет, 2018
22018
Tekhnolohіchnі vlastyvostі moloka kіz zaanenskoi porody
OP Hrebelnyk, LV Pyrova
Naukovyi vіsnyk Lvіvskoho natsіonalnoho unіversytetu veterynarnoi medytsyny …, 2014
22014
Особливості ферментації молока кіз зааненської породи
О Гребельник, Л Пірова
Продовольча індустрія АПК, 22-26, 2014
22014
Physical, chemical and organoleptic characteristics of plant milk, which is used in hotel and restaurant complexes
S Merzlov, Y Shurchkova, A Tsebro, O Grebelnik, G Kalinina, N Rol
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
12021
Hemp raw materials: new perspectives for the food industry
N Rol, V Nadtochiy, A Tsebro, A Vovkohon, H Merzlova, H Kalinina, ...
12021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
ОП Гребельник, ЛП Загоруй, ВО Дирда
Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021
12021
Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молока
АГ Вовкогон, ВМ Надточій, ГП Калініна, ОП Гребельник, НМ Федорук, ...
Білоцерківський національний аграрний університет, 2019
12019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20