Юлія Мотузка
Юлія Мотузка
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 53-61, 2014
102014
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
102011
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
72012
Управління якістю напоїв для спортсменів
ЮМ Мотузка
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15/ЮМ Мотузка, 0
5
Технічне регулювання: міжнародні практики та вітчизняні реалії
Н Притульська, Ю Мотузка
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 5–21-5–21, 2015
42015
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
32012
Аналіз законодавчо-нормативного забезпечення безпечності та якості соків і нектарів
ЮМ Мотузка, АА Самойленко, ММ Шаповалова
Вісник ДонНУЕТ, 53, 2012
22012
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
УЯ ПРОДУКТІВ, ДЛЯЕ ХАРЧУВАННЯ
12017
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ НА СУХІЙ РОЗЧИННІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, ДП Антюшко
Научные труды SWorld 9 (2), 82-86, 2013
12013
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
12012
Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення
Ю Мотузка, Д Татарова
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
2019
Споживча оцінка асортименту та якості продуктів для ентерального харчування
ЮМ Мотузка
Товарознавчий вісник, 29-36, 2019
2019
Засвоюваність білків продуктів для ентерального харчування
ЮМ Мотузка
Товарознавчий вісник, 29-36, 2018
2018
Математичне моделювання комплексних показників якості продуктів для ентерального харчування на етапах їх життєвого циклу
ЮМ Мотузка, ЛО Ященко, ОМ Мотузка
Технічні науки та технології, 223-229, 2018
2018
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування
МЮМ Притульська Н.В.
Товари і ринки 3, 50-56, 2018
2018
Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування
АС Притульська Н.В., Мотузка Ю.М.
Товари і ринки, 85-93, 2018
2018
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 50–56-50–56, 2018
2018
Components Of Quality Of Products For Special Medical Purposes
I Motuzka
Agrobiodiversity for improving nutrition, health and life quality, 2017
2017
Управління безпечністю продуктів для спеціальних медичних цілей
ЮМ Мотузка
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 99-103, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20