Підписатись
Юлія Мотузка
Юлія Мотузка
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
312011
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 53-61, 2014
182014
Ринок аналогів молочних продуктів рослинного походження: світові тренди
Y MOTUZKA, A KOSHELNYK
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 31 (3 …, 2019
142019
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
102012
Технічне регулювання: міжнародні практики та вітчизняні реалії
Н Притульська, Ю Мотузка
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 5–21-5–21, 2015
82015
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Управління якістю напоїв для спортсменів
ЮМ Мотузка
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15/ЮМ Мотузка, 0
7
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
52012
Математичне моделювання комплексних показників якості продуктів для ентерального харчування на етапах їх життєвого циклу
ЮМ Мотузка, ЛО Ященко, ОМ Мотузка
Технічні науки та технології, 223-229, 2018
42018
Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу
E BONDARENKO, Y MOTUZKA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 6 (2 …, 2008
42008
Органічні харчові продукти: реалії та перспективи виробництва і споживання
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Товарознавчий вісник.–2022.–Випуск 15., 2022
32022
Термінологічна неузгодженість у сфері виробництва та обігу аналогів молока рослинного походження
АВ Кошельник, ЮМ Мотузка, ОВ Бабій
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 157-165, 2020
32020
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
32012
Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення
Ю Мотузка, Д Татарова
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
22019
Продукти ентерального харчування для спеціальних медичних цілей: інновації в Україні та світі
СА Асланян, НВ Притульська, ЮМ Мотузка
Проблеми військової охорони здоров'я, 416-423, 2016
22016
Аналіз законодавчо-нормативного забезпечення безпечності та якості соків і нектарів
ЮМ Мотузка, АА Самойленко, ММ Шаповалова
Вісник ДонНУЕТ, 53, 2012
22012
Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей
Ю Мотузка
Товари і ринки, 59–66-59–66, 2017
12017
Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід
Ю Мотузка
Товари і ринки, 16–26-16–26, 2017
12017
Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування
ЮМ Мотузка
Технічні науки та технології, 155-162, 2017
12017
Органолептичні властивості продуктів на сухій розчинній основі для ентерального харчування
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, ДП Антюшко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 82-86, 2013
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20