Підписатись
Юлія Мотузка
Юлія Мотузка
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
182011
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 53-61, 2014
152014
Ринок аналогів молочних продуктів рослинного походження: світові тренди
Ю Мотузка, А Кошельник
Мотузка Ю., Кошельник А./Товари і ринки, 31, 2019
92019
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
92012
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Технічне регулювання: міжнародні практики та вітчизняні реалії
Н Притульська, Ю Мотузка
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 5–21-5–21, 2015
62015
Управління якістю напоїв для спортсменів
ЮМ Мотузка
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15/ЮМ Мотузка, 0
6
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
52012
Математичне моделювання комплексних показників якості продуктів для ентерального харчування на етапах їх життєвого циклу
ЮМ Мотузка, ЛО Ященко, ОМ Мотузка
Технічні науки та технології, 223-229, 2018
32018
Продукти ентерального харчування для спеціальних медичних цілей: інновації в Україні та світі
СА Асланян, НВ Притульська, ЮМ Мотузка
Проблеми військової охорони здоров'я, 416-423, 2016
22016
Аналіз законодавчо-нормативного забезпечення безпечності та якості соків і нектарів
ЮМ Мотузка, АА Самойленко, ММ Шаповалова
Вісник ДонНУЕТ, 53, 2012
22012
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
22012
Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу
Н Притульська, Є Бондаренко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 26-31, 2008
22008
Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення
Ю Мотузка, Д Татарова
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
12019
Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід
Ю Мотузка
Товари і ринки, 16–26-16–26, 2017
12017
Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування
ЮМ Мотузка
Технічні науки та технології, 155-162, 2017
12017
Органолептичні властивості продуктів на сухій розчинній основі для ентерального харчування
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, ДП Антюшко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 82-86, 2013
12013
ОРГАНІЧНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА І СПОЖИВАННЯ
НВ ПРИТУЛЬСЬКА, ДП АНТЮШКО, ЮМ МОТУЗКА
Товарознавчий вісник 1 (15), 129-137, 2022
2022
Наталія Притульська
Ю Мотузка
Видається в одному томі Публікується в авторському варіанті Електронний …, 2021
2021
ІДЕНТИФІКАЦІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ
ЮМ МОТУЗКА
Товарознавчий вісник 1 (13), 29-39, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20