Юлія Мотузка
Юлія Мотузка
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
102011
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 53-61, 2014
92014
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
72012
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
22012
Аналіз законодавчо-нормативного забезпечення безпечності та якості соків і нектарів
ЮМ Мотузка, АА Самойленко, ММ Шаповалова
Вісник ДонНУЕТ, 53, 2012
22012
Технічне регулювання: міжнародні практики та вітчизняні реалії
Н Притульська, Ю Мотузка
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 5–21-5–21, 2015
12015
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
12012
Математичне моделювання комплексних показників якості продуктів для ентерального харчування на етапах їх життєвого циклу
Ю Мотузка, Л Ященко, О Мотузка
Чернігів: ЧНТУ, 2018
2018
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування
МЮМ Притульська Н.В.
Товари і ринки 3, 50-56, 2018
2018
Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування
АС Притульська Н.В., Мотузка Ю.М.
Товари і ринки, 85-93, 2018
2018
Components Of Quality Of Products For Special Medical Purposes
I Motuzka
Agrobiodiversity for improving nutrition, health and life quality, 2017
2017
Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід
Ю Мотузка
Товари і ринки, 16–26-16–26, 2017
2017
Розчинність продуктів для ентерального харчування
СВ Казаченко, ЮМ Мотузка, ОВ Романенко
Чернігів: ЧНТУ, 2017
2017
Концептуальні засади розробки продуктів харчування для військовослужбовців в екстремальних умовах
N Prytulska, P Karpenko, D Fedorova, Y Motuzka, M Kravchenko, ...
ScienceRise 10, 31-41, 2017
2017
Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування
ЮМ Мотузка
Технічні науки та технології, 155-162, 2017
2017
РОЗЧИННІСТЬ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
ЮМ Мотузка, ОВ Романенко, СВ Казаченко
Технічні науки та технології, 203-209, 2017
2017
Харчові продукти для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України
ЮМ Мотузка
Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016
2016
Дослідження показників мікробіологічної безпечностіпродуктів для ентерального харчування
ЮМ Мотузка, СВ Казаченко
Товарознавчий вісник, 136-143, 2016
2016
Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 59–70-59–70, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20