Юлія Мотузка
Юлія Мотузка
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
162011
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 53-61, 2014
132014
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
72012
Управління якістю напоїв для спортсменів
ЮМ Мотузка
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15/ЮМ Мотузка, 0
6
Технічне регулювання: міжнародні практики та вітчизняні реалії
Н Притульська, Ю Мотузка
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 5–21-5–21, 2015
42015
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
42012
РИНОК АНАЛОГІВ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ: СВІТОВІ ТРЕНДИ 0
Ю МОТУЗКА, А КОШЕЛЬНИК
Мотузка Ю., Кошельник А./Товари і ринки, 31, 2019
32019
Аналіз законодавчо-нормативного забезпечення безпечності та якості соків і нектарів
ЮМ Мотузка, АА Самойленко, ММ Шаповалова
Вісник ДонНУЕТ, 53, 2012
22012
Органолептичні властивості продуктів на сухій розчинній основі для ентерального харчування
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, ДП Антюшко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 82-86, 2013
12013
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
12012
ІДЕНТИФІКАЦІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ
ЮМ МОТУЗКА
Товарознавчий вісник 1 (13), 29-39, 2020
2020
Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення
Ю Мотузка, Д Татарова
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
2019
Споживча оцінка асортименту та якості продуктів для ентерального харчування
ЮМ Мотузка
Товарознавчий вісник, 29-36, 2019
2019
Засвоюваність білків продуктів для ентерального харчування
Ю МОТУЗКА
Товарознавчий вісник 1 (11), 29-36, 2018
2018
Математичне моделювання комплексних показників якості продуктів для ентерального харчування на етапах їх життєвого циклу
ЮМ Мотузка, ЛО Ященко, ОМ Мотузка
Технічні науки та технології, 223-229, 2018
2018
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування
МЮМ Притульська Н.В.
Товари і ринки 3, 50-56, 2018
2018
Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування
АС Притульська Н.В., Мотузка Ю.М.
Товари і ринки, 85-93, 2018
2018
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування
Н Притульська, Ю Мотузка
Товари і ринки, 50–56-50–56, 2018
2018
Components Of Quality Of Products For Special Medical Purposes
I Motuzka
Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20