Кафедра химии, микробиологии и гигиены питания
Кафедра химии, микробиологии и гигиены питания
Харьковский государственный университет питания и торговли
Немає підтвердженої електронної адреси
НазваПосиланняРік
Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки
ЛФ Павлоцкая, НВ Дуденко, ВВ Евлаш
К.:" ИНКОС, 2007
272007
Класифікація факторів впливу на економічну стійкість підприємств
ОВ Добровольська
Інвестиції: практика та досвід 8, 23-27, 2007
202007
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow
S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 43-50, 2016
162016
Ion association and solvation in solutions of Mg2+, Ca2+, Sr2+, Ba2+ and Ni2+ perchlorates in acetonitrile: Conductometric study
ON Kalugin, VN Agieienko, NA Otroshko
Journal of Molecular Liquids 165, 78-86, 2012
162012
Наукові основи технології дієтичної добавки і харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
ВВ Євлаш
ступеня доктора техн. наук: 05.18. 16./ВВ Євлаш.–Харків.–2009.–42 с, 2009
14*2009
Temperature dependence of the square-mound potential for 1: 1 electrolytes in acetone, dimethyl sulphoxide and alcohols
ON Kalugin, SM Gubsky, IN Vyunnik, M Grigo, R Saendig
Journal of the Chemical Society, Faraday Transactions 87 (1), 63-71, 1991
131991
Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry
S Gubskyi, S Nikitin, V Evlash, O Nemirich
Ukrainian Food Journal 4 (2), 320-327, 2015
112015
Calculation of density of the diluted solutions in a wide temperature range
ON Kalugin, SM Gubskii
Vest. Khar. Gos. Univ., Ser. Khim 289, 18-21, 1986
81986
Антикризове управління підприємством: сутність, етапи здійснення та основні антикризові заходи
ОВ Добровольська, АМ Лисовська
Економічний форум, 288-292, 2012
72012
Актуальность применения биологически активных добавок в профилактике железодефицитных состояний и рекомендации по их внесению в функциональные продукты питания
ВВ Евлаш, НИ Погожих, ВА Винникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 8, 2004
72004
Информационные технологии в современной организации аптечного бизнеса
СМ Губский, ЮМ Пенкин, СВ Тарханов
Провизор, 40-44, 2008
62008
Ринок факторингових послуг: проблеми розвитку та перспективи
ОВ Добровольська
Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету, 166-169, 2013
52013
Теоретические предпосылки и экспериментальные проверки механизмов стабилизации гемового комплекса
ВВ Евлаш, НИ Погожих, НТ Малафаев
Восточно-европейский журнал передовых технологий 1 (3), 19-23, 2008
52008
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification
A Goralchuk, S Gubsky, O Tereshkin, О Kotlyar, S Omel'chenko, L Tovma
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 12-19, 2017
42017
Ionic association and solvation in solutions of magnesium and nickel perchlorates in acetonitrile
ON Kalugin, VN Agieienko, NA Otroshko, VV Moroz
Russian Journal of Physical Chemistry A 83 (2), 231-237, 2009
42009
Трансформація заощаджень в інвестиції в процесі реалізації депозитних послуг у кредитних спілках
ОВ Добровольська
Молодий вчений, 56-59, 2015
32015
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів
ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Установлення раціональних режимів сушіння капусти
ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ТА Тарасенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
32012
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
НВ Мурликіна
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
32011
Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок
ВВ Євлаш, ВГ Міхайленко, ВО Акмен
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (3), 56-59, 2011
32011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20