Кафедра химии, микробиологии и гигиены питания
Кафедра химии, микробиологии и гигиены питания
Харьковский государственный университет питания и торговли
Немає підтвердженої електронної адреси
НазваПосиланняРік
Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки: учебник
ЛФ Павлоцкая, НВ Дуденко, ВВ Евлаш
К.:" ИНКОС, 2007
292007
Класифікація факторів впливу на економічну стійкість підприємств
ОВ Добровольська
Інвестиції: практика та досвід 8, 23-27, 2007
192007
Ion association and solvation in solutions of Mg2+, Ca2+, Sr2+, Ba2+ and Ni2+ perchlorates in acetonitrile: Conductometric study
ON Kalugin, VN Agieienko, NA Otroshko
Journal of Molecular Liquids 165, 78-86, 2012
172012
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow
S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 43-50, 2016
162016
Temperature dependence of the square-mound potential for 1: 1 electrolytes in acetone, dimethyl sulphoxide and alcohols
ON Kalugin, SM Gubsky, IN Vyunnik, M Grigo, R Saendig
Journal of the Chemical Society, Faraday Transactions 87 (1), 63-71, 1991
131991
Наукові основи технології дієтичної добавки і харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
ВВ Євлаш
ступеня доктора техн. наук: 05.18. 16./ВВ Євлаш.–Харків.–2009.–42 с, 2009
12*2009
Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry
S Gubskyi, S Nikitin, V Evlash, O Nemirich
Ukrainian Food Journal 4 (2), 320-327, 2015
102015
Информационные технологии в современной организации аптечного бизнеса
СМ Губский, ЮМ Пенкин, СВ Тарханов
Провизор, 40-44, 2008
82008
Актуальность применения биологически активных добавок в профилактике железодефицитных состояний и рекомендации по их внесению в функциональные продукты питания
ВВ Евлаш, НИ Погожих, ВА Винникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 8, 2004
82004
Calculation of density of the diluted electrolyte solutions in a wide temperature range
ON Kalugin, SM Gubskii
Vestnik Khar’kovskogo Universiteta Seriya Khimiya (0453-8048) 289, 18, 1986
81986
Ринок факторингових послуг: проблеми розвитку та перспективи
ОВ Добровольська
Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету, 166-169, 2013
72013
Антикризове управління підприємством: сутність, етапи здійснення та основні антикризові заходи
ОВ Добровольська, АМ Лисовська
Економічний форум, 288-292, 2012
72012
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification
A Goralchuk, S Gubsky, O Tereshkin, О Kotlyar, S Omel'chenko, L Tovma
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 12-19, 2017
62017
Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів
ВВ Євлаш, СО Самойленко, НО Отрошко, ІА Буряк
Харків: ХДУХТ, 2016
52016
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів
ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
52015
Теоретические предпосылки и экспериментальные проверки механизмов стабилизации гемового комплекса
ВВ Евлаш, НИ Погожих, НТ Малафаев
Восточно-европейский журнал передовых технологий 1 (3), 19-23, 2008
52008
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення. Монографія
НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ВО Коваленко, ВВ Євлаш, СП Антоненко, ...
Харків: ХДУХТ, 2015
42015
Установлення раціональних режимів сушіння капусти
ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ТА Тарасенко
Харків: ХДУХТ, 2012
42012
Пріоритети формування оборотного капіталу підприємства у нестабільному середовищі
ОВ Добровольська
Інвестиції: практика та досвід, 45-49, 2010
42010
Ionic association and solvation in solutions of magnesium and nickel perchlorates in acetonitrile
ON Kalugin, VN Agieienko, NA Otroshko, VV Moroz
Russian Journal of Physical Chemistry A 83 (2), 231-237, 2009
42009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20