Follow
Маргарита Обозная
Маргарита Обозная
Сумський національний аграрний університет, факультет харчових
Verified email at sau.sumy.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Жири у виробництві харчової продукції
ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ...
Видавництво" Університетська книга", 2016
52016
Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха
МВ Обозная, ЛЗ Шильман, ЕЮ Кошель, ДО Бидюк, ФВ Перцевой, ...
ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016
42016
Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки
ГД Любенко, МВ Обозна, ФВ Перцевой
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві …, 0
3
Дослідження вологоутримуючої здатності м’якого сирного продукту
ФВ Перцевой, МВ Обозна, ГЄ Поліщук
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені …, 0
3
Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли
МВ Обозная, ФВ Перцевой, ЛЗ Шильман, МВ Обозна, ФВ Перцевой
ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015
22015
Розробка технології сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням рослинних компонентів
МВ Обозна
Тематичний збірник наукових праць Донецького національного університету …, 0
2
Розробка технології сирного продукту м’якого та шляхи підвищення його якості
ФВ Перцевой, МВ Обозна, Т Міцкевич
Редакційна колегія, 101, 0
2
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу
МВ Обозна, ДО Бідюк, МФ Перцевой, ПВ Гурський, ЛЗ Шильман, ...
Суми: Університетська книга, 2016
12016
Іч-спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів
ОЮ Кошель, МВ Обозна, ФВ Перцевой, ЕЮ Кошель, МВ Обозная, ...
Львівський інститут економіки і туризму, 2016
12016
Изменение температуры плавления в начинках для вафельных изделий
ЕЮ Кошель, МВ Обозная, ЛЗ Шильман, ФВ Перцевой, ...
ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015
12015
Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту
ГД Любенко, МВ Обозна, ФВ Перцевой
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
12015
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці
ГД Любенко, МВ Обозна, ФВ Перцевой, ОГ Дьяков
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
12014
Перспективы разработки сырного продукта мягкого с комбинированным рецептурным составом
МВ Обозная, ЛЗ Шильман, НФ Перцевой, ФВ Перцевой, МВ Обозна, ...
ФГБОУ ВПО" Саратовский ГАУ", 2014
12014
Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки
ФВ Перцевой, МВ Обозна, ГД Любенко, ФВ Перцевой, МВ Обозна, ...
Львівський інститут економіки і туризму, 2014
12014
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
ПВ Гурський, ФВ Перцевий, ДО Бідюк, МВ Обозна
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
12014
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів
ЛО Чаговець, ФВ Перцевой, ВВ Чаговець, МВ Обозна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
12012
Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого
ФВ Перцевой, ОГ Дьяков, АО Пак, МВ Обозна
Харчова наука і технологія, 74-77, 2011
12011
Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики
ФВ Перцевой, МВ Обозна, СВ Журавльов
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
12010
Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого
ФВ Перцевой, МВ Обозна, ГЄ Поліщук
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
12010
Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения
ФВ Перцевой, ПВ Гурский, ВИ Ладыка, ОВ Пасько, ЛЗ Шильман, ...
РУСАЙНС, 2020
2020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20