Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ... | 18 | 2015 |
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies O Kuzmin, S Suikov, O Niemirich, I Ditrich, I Sylka Ukrainian Food Journal, 239-257, 2017 | 17 | 2017 |
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою ОВ Бортнічук, АВ Гавриш, ОВ Немирич, ВФ Доценко Харчова наука і технологія, 97-192, 2015 | 13 | 2015 |
Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry S Gubskyi, S Nikitin, V Evlash, O Nemirich | 12 | 2015 |
Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuum N Frolova, A Ukrainets, I Sylka, O Niemirich, O Kuzmin | 11 | 2019 |
Development of complex quantity assessment method of butter quality O Niemirich, O Kuzmin, O Vasheka, T Zychuk | 11 | 2018 |
Технологічні аспекти виготовлення збивної страви з порошком з топінамбуру MA Voznenko, II Bondarenko, BО Yatsenko, OV Nyemirich Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 11 | 2016 |
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry M Ianchyk, O Niemirich, A Havrysh, O Yanchyk | 10 | 2016 |
Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 9 | 2016 |
Theoretical studies drying ways fruits and vegetables T Tarasenko, V Yevlash, O Nyemirich, O Vasheka, A Gavrish, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (4 …, 2015 | 8 | 2015 |
Technological aspects of the manufacture of whipped artichoke powder MA Voznenko, II Bondarenko, BО Yatsenko, OV Nyemirich Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016 | 7 | 2016 |
Assessment of color of meat using the method of computer colorimetry O Petrusha, O Niemirich | 7 | 2016 |
Теоретичні аспекти збагачення помадних мас нетрадиційною рослинною сировиною МВ Янчик, ОВ Нєміріч | 7 | 2015 |
of Prescription Composition of Cupcake with High Nutritional Value GAKGVZLO Kasilova Nauka ta Innovacii 9 (5), 5-9, 2013 | 7 | 2013 |
Definition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powders from banana and carrot M Ianchyk, O Niemirich Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 76-84, 2016 | 6 | 2016 |
Exploring the color of plant powders using computer colorimetry O Niemirich, O Petrusha, O Vasheka, L Trofimchuk, N Myndrul | 6 | 2016 |
Аспекти вітчизняних та зарубіжних нормативних документів на майонез ОО Петруша, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 262-266, 2014 | 5 | 2014 |
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЛЮ Арсеньєва Наука та інновації, 2013 | 5 | 2013 |
Установлення раціональних режимів сушіння капусти ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ТА Тарасенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 5 | 2012 |
Technology of confectionery semifinished with bananas and carrots MV Ianchyk, OV Dranenko, OV Niemirich Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016 | 4 | 2016 |