Подписаться
Нєміріч Олександра Володимирівна
Нєміріч Олександра Володимирівна
Другие именаNiemirich Alexandra, Немирич Александра Владимировна, Niemirich Oleksandra
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів
ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ...
182015
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies
O Kuzmin, S Suikov, O Niemirich, I Ditrich, I Sylka
Ukrainian Food Journal, 239-257, 2017
172017
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою
ОВ Бортнічук, АВ Гавриш, ОВ Немирич, ВФ Доценко
Харчова наука і технологія, 97-192, 2015
132015
Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry
S Gubskyi, S Nikitin, V Evlash, O Nemirich
122015
Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuum
N Frolova, A Ukrainets, I Sylka, O Niemirich, O Kuzmin
112019
Development of complex quantity assessment method of butter quality
O Niemirich, O Kuzmin, O Vasheka, T Zychuk
112018
Технологічні аспекти виготовлення збивної страви з порошком з топінамбуру
MA Voznenko, II Bondarenko, BО Yatsenko, OV Nyemirich
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
112016
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry
M Ianchyk, O Niemirich, A Havrysh, O Yanchyk
102016
Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви
МВ Янчик, ОВ Драненко, ОВ Нєміріч
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
92016
Theoretical studies drying ways fruits and vegetables
T Tarasenko, V Yevlash, O Nyemirich, O Vasheka, A Gavrish, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (4 …, 2015
82015
Technological aspects of the manufacture of whipped artichoke powder
MA Voznenko, II Bondarenko, BО Yatsenko, OV Nyemirich
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
72016
Assessment of color of meat using the method of computer colorimetry
O Petrusha, O Niemirich
72016
Теоретичні аспекти збагачення помадних мас нетрадиційною рослинною сировиною
МВ Янчик, ОВ Нєміріч
72015
of Prescription Composition of Cupcake with High Nutritional Value
GAKGVZLO Kasilova
Nauka ta Innovacii 9 (5), 5-9, 2013
72013
Definition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powders from banana and carrot
M Ianchyk, O Niemirich
Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 76-84, 2016
62016
Exploring the color of plant powders using computer colorimetry
O Niemirich, O Petrusha, O Vasheka, L Trofimchuk, N Myndrul
62016
Аспекти вітчизняних та зарубіжних нормативних документів на майонез
ОО Петруша, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 262-266, 2014
52014
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЛЮ Арсеньєва
Наука та інновації, 2013
52013
Установлення раціональних режимів сушіння капусти
ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ТА Тарасенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
52012
Technology of confectionery semifinished with bananas and carrots
MV Ianchyk, OV Dranenko, OV Niemirich
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
42016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20