Біологічно активні речовини в харчових технологіях ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко | 47 | 2016 |
Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі СП Краєвська, НО Стеценко | 28 | 2013 |
Нові продукти для раціонів військовослужбовців АІ Українець, ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко, ... | 20 | 2017 |
Функціональні харчові продукти у забезпеченні здоров’я людини НО Стеценко | 17 | 2019 |
Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів СП Краєвська, НО Стеценко Товари і ринки, С. 36-46, 2018 | 16 | 2018 |
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів ГО Сімахіна, ІЮ Гойко, НО Стеценко | 16 | 2014 |
Виробництво функціональних харчових продуктів–сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості НО Стеценко, КВ Іноземцева Prospects for the development of modern science and practice: abstracts of …, 2020 | 13 | 2020 |
Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людини ГО Сімахіна, НО Стеценко, РЮ Науменко Proceedings of XХХVII International scientific conference «Scientific look …, 2018 | 13 | 2018 |
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців ІЮ Гойко, ГО Сімахіна, НО Стеценко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 197-203, 2015 | 11 | 2015 |
Колоїдна хімія: Практикум./ВВ Манк, ОВ Мирошников, ОВ Подобій, НО Стеценко ВБ Манк К.: НУХТ, 2008 | 10 | 2008 |
Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value A Bashta, N Ivchuk, N Stetsenko, O Bashta Ukrainian Journal of Food Science 9 (1), 2021 | 9 | 2021 |
Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в Україні НО Стеценко, СП Краєвська | 9* | 2018 |
Optimization of the technological process of flax seed germination S Kraevska, O Yeshchenko, N Stetsenko | 7 | 2019 |
Сучасні підходи до комп’ютерного проектування рецептур оздоровчих харчових продуктів та оцінювання їх нутрієнтного складу НО Стеценко Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2018 | 7 | 2018 |
Дослідження особливостей харчування студентської молоді і рівня її усвідомлення факторів ризику хронічних неінфекційних захворювань АО Башта, НО Стеценко, СА Бажай-Жежерун Наукові праці НУХТ 29 (4), 148-161, 2023 | 6 | 2023 |
Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою, призначеного для усунення йододефіциту НО Стеценко, КЄ Уромова | 6 | 2019 |
Doslidzhennia sposobiv pereroblennia yahid zhuravlyny dlia vyrobnytstva naturalnykh zbahachuvachiv kyslomolochnykh napoiv IM Kozhukhivska, NO Stetsenko Naukovi zdobutky molodi–vyrishenniu problem kharchuvannia liudstva u XXI …, 2016 | 6 | 2016 |
Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів СП Краєвська, НО Стеценко | 6 | 2014 |
Розробка безалкогольного напою оздоровчого призначення ІЮ Гойко, НО Стеценко, НВ Шнайдер Харчова наука і технологія, 75-79, 2012 | 6 | 2012 |
Основи конструювання нових харчових продуктів [Електронний ресурс]: курс лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо … НО Стеценко, НЕ Фролова К.: НУХТ, 2022 | 5 | 2022 |