Подписаться
Наталія Олександрівна Стеценко
Наталія Олександрівна Стеценко
Другие именаNatalia Stetsenko, Наталія Стеценко
доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Національного університету харчових технологій, Київ
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Біологічно активні речовини в харчових технологіях
ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко
482016
Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
СП Краєвська, НО Стеценко
292013
Нові продукти для раціонів військовослужбовців
АІ Українець, ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко, ...
212017
Функціональні харчові продукти у забезпеченні здоров’я людини
НО Стеценко
182019
Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів
СП Краєвська, НО Стеценко
Товари і ринки, С. 36-46, 2018
172018
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів
ГО Сімахіна, ІЮ Гойко, НО Стеценко
162014
Виробництво функціональних харчових продуктів–сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості
НО Стеценко, КВ Іноземцева
Prospects for the development of modern science and practice: abstracts of …, 2020
142020
Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людини
ГО Сімахіна, НО Стеценко, РЮ Науменко
Proceedings of XХХVII International scientific conference «Scientific look …, 2018
122018
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців
ІЮ Гойко, ГО Сімахіна, НО Стеценко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 197-203, 2015
112015
Колоїдна хімія: Практикум./ВВ Манк, ОВ Мирошников, ОВ Подобій, НО Стеценко
ВБ Манк
К.: НУХТ, 2008
102008
Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value
A Bashta, N Ivchuk, N Stetsenko, O Bashta
Ukrainian Journal of Food Science 9 (1), 2021
92021
Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в Україні
НО Стеценко, СП Краєвська
9*2018
Основи конструювання нових харчових продуктів [Електронний ресурс]: курс лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо …
НО Стеценко, НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2022
72022
Optimization of the technological process of flax seed germination
S Kraevska, O Yeshchenko, N Stetsenko
72019
Дослідження особливостей харчування студентської молоді і рівня її усвідомлення факторів ризику хронічних неінфекційних захворювань
АО Башта, НО Стеценко, СА Бажай-Жежерун
Наукові праці НУХТ 29 (4), 148-161, 2023
62023
Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою, призначеного для усунення йододефіциту
НО Стеценко, КЄ Уромова
62019
Сучасні підходи до комп’ютерного проектування рецептур оздоровчих харчових продуктів та оцінювання їх нутрієнтного складу
НО Стеценко
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2018
62018
Doslidzhennia sposobiv pereroblennia yahid zhuravlyny dlia vyrobnytstva naturalnykh zbahachuvachiv kyslomolochnykh napoiv
IM Kozhukhivska, NO Stetsenko
Naukovi zdobutky molodi–vyrishenniu problem kharchuvannia liudstva u XXI …, 2016
62016
Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів
СП Краєвська, НО Стеценко
62014
Розробка безалкогольного напою оздоровчого призначення
ІЮ Гойко, НО Стеценко, НВ Шнайдер
Харчова наука і технологія, 75-79, 2012
62012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20