Підписатись
Наталія Олександрівна Стеценко
Наталія Олександрівна Стеценко
Інші іменаNatalia Stetsenko, Наталія Стеценко
доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Національного університету харчових технологій, Київ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Біологічно активні речовини в харчових технологіях
ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко
372016
Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
СП Краєвська, НО Стеценко
232013
Нові продукти для раціонів військовослужбовців
АІ Українець, ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко, ...
182017
Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів
ГО Сімахіна, ІЮ Гойко, НО Стеценко
172014
Функціональні харчові продукти у забезпеченні здоров’я людини
НО Стеценко
142019
Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів
СП Краєвська, НО Стеценко
Товари і ринки, С. 36-46, 2018
132018
Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людини
ГО Сімахіна, НО Стеценко, РЮ Науменко
Proceedings of XХХVII International scientific conference «Scientific look …, 2018
112018
Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців
ІЮ Гойко, ГО Сімахіна, НО Стеценко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 197-203, 2015
112015
Виробництво функціональних харчових продуктів–сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості
НО Стеценко, КВ Іноземцева
Prospects for the development of modern science and practice: abstracts of …, 2020
92020
Колоїдна хімія: Практикум./ВВ Манк, ОВ Мирошников, ОВ Подобій, НО Стеценко
ВБ Манк
К.: НУХТ, 2008
92008
Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в Україні
НО Стеценко, СП Краєвська
8*2018
Optimization of the technological process of flax seed germination
S Kraevska, O Yeshchenko, N Stetsenko
72019
Doslidzhennia sposobiv pereroblennia yahid zhuravlyny dlia vyrobnytstva naturalnykh zbahachuvachiv kyslomolochnykh napoiv
IM Kozhukhivska, NO Stetsenko
Naukovi zdobutky molodi–vyrishenniu problem kharchuvannia liudstva u XXI …, 2016
62016
Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів
СП Краєвська, НО Стеценко
62014
Розробка безалкогольного напою оздоровчого призначення
ІЮ Гойко, НО Стеценко, НВ Шнайдер
Харчова наука і технологія, 75-79, 2012
62012
Розроблення способу виробництва фруктово-горіхових батончиків для спецконтингентів
НО Стеценко, НО Андрейченко
52016
Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостями
ОА Кравченко, НО Стеценко
52014
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів
Н Стеценко, І Гойко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 316-329, 2021
42021
Обґрунтування рецептурного складу та розроблення способу виробництва чіпсів на основі насіння льону з натуральними рослинними збагачувачами
ЮМ Чемелєва, НО Стеценко
42021
Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value
A Bashta, N Ivchuk, N Stetsenko, O Bashta
Ukrainian Journal of Food Science 9 (1), 2021
42021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20