Алла Миколаївна Расулова
Алла Миколаївна Расулова
Київський національний торговельно-економічний університет, Факультет ресторанно-готельного та
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підручник/Н
НО П’ятницька
К.: Центр учбової літератури 584, 2011
602011
Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: навч. посібник
НО П’ятницька
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 190-200, 2005
372005
Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України
АМ Расулова
Економіка та держава, 78-83, 2015
202015
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ КОРПОРАЦІЙУ ТУРИСТИЧНОМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕС
РАМ Бойко М.Г., Охріменко А.Г.
Науковий вісник Херсонського державного університету, 35-39, 2015
9*2015
Управління конкурентоспроможністю ресторанів
АМ Расулова
дисертація на здобуття наукового ступеню кандидата економічних наук …, 2006
82006
Сучасні маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу
АМ Расулова
Інноваційна економіка, 215-220, 2015
62015
Логістичне управління підприємствами ресторанного господарства
АМ Расулова
Інвестиції: практика та досвід, 74-79, 2015
22015
Менеджмент ресторанного господарства
ЛВЛ Г.Т. П'ятницька, Н.О. П’ятницька
ГТ П'ятницька - навч. пос./ГТ П'ятницька, НО П'ятницька, Л. В …, 2010, 326, 2010
2*2010
Менеджмент ресторанного господарства
ЛВЛ Г.Т. П'ятницька, Н.О. П’ятницька
ВЦ КНТЕУ, 2008
2*2008
Підходи до оцінки привабливості та конкурентоспроможності HR-бренду у сфері HoReCа
АМРОМС І.П.Миколайчук
Вісник Херсонського національного технічного університету 2, 195-203, 2020
2020
Стратегічний розвиток брендингу суб’єктів готельного бізнесу
АМР О.М.Салімон, І.П.Миколайчук
Науковий економічний журнал «ІНТЕЛЕКТ ХХІ» 2, С.195-202., 2020
2020
Моделювання бізнес-процесів суб’єктів ресторанного бізнесу
ТВП А.М. Расулова
Матеріали XIІІ Міжнародного бізнес-форуму "Проблеми та перспективи розвитку …, 2020
2020
Scientific-practical approaches to justification of location of quick service restaurants
O Hladkyi, A Rasulova, R Rasulov, V Stefurak
Journal of Geology, Geography and Geoecology 28 (4), 649-660, 2019
2019
Брендинг у ресторанному бізнесі
ОС Алла Расулова
VI Internatinal scientific and practical conference / Economic Development …, 2019
2019
Девелопмент готельної нерухомості
ККА Расулова А.М.
Матеріали Міжнародної конференції «Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та …, 2019
2019
Інжиніринг меню суб’єктів ресторанного бізнесу
ЯЄБ Расулова А.М.
Матеріали XIІ Міжнародного бізнес-форуму "Проблеми та перспективи розвитку …, 2019
2019
HR-brand as a tool for enhancing enterprise capitalization results
IM Alla Rasulova
Modern science, 59-71, 2019
2019
Branding in hotel business
OS Alla Rasulova
Ukraine and the world: The tourism system (Collective monograph), 246-257, 2019
2019
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник
ГО Мазаракі Анатолій, Шаповал Світлана, Расулов Раміс
КНТЕУ, 2017
2017
HoReCa: навч. посіб. : у 3 т. Т 3 «Кейтеринг»
РАР А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Ф ...
КНТЕУ 3, 362, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20