Подписаться
Ніна Усатенко
Ніна Усатенко
Університет Григорія Сковороди в Переяславі
Подтвержден адрес электронной почты в домене uhsp.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Активная вода и барьерные технологии
Н Усатенко, А Лысенко, Т Свириденко
Мясной бизнес, 102-103, 2007
102007
Теоретические подходы к созданию и обоснование конструкции вакуумной фаршемешалки вертикального типа
СБ Вербицкий, СА Старчевой, НФ Усатенко, ТА Крыжская
Вестник Северо-Казахстанского Университета им. М. Козыбаева, 204-214, 2021
22021
Производство мяса дичи
СБ Вербицкий, ЕВ Копылова, НФ Усатенко
Мясная индустрия, 37-41, 2020
22020
Альтернатива традиционному мясному фаршу
НФ Усатенко, СБ Вербицкий, ТА Крыжская, СБ Вербицький, ...
22020
Харчові технології: технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі
ОВ Перчук, НФ Усатенко, ОС Джетере
КСВ, 2019
22019
Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентами
СБ Вербицький, СО Старчевой, НФ Усатенко, ТА Крижська
Продовольчі ресурси, 35-49, 2019
22019
Експрес-метод оцінки якості м’ясних продуктів
НФ Усатенко, ЮІ Охріменко
Продовольчі ресурси, 51-55, 2014
22014
Застосування вторинної сировини під час виготовлення реструктурованих формованих продуктів
ТМ Змієвська, НФ Усатенко, АВ Тимчук
22014
Зміна характеристик м’ясної сировини з курчат-бройлерів у процесі посолу
ТМ Змієвська, НФ Усатенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 225-232, 2014
22014
Шляхи підвищення адгезійно-когезійних властивостей мясної сировини з курчат-бройлерів
НФ Усатенко, ТМ Змієвська, АВ Тимчук
22013
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов
ТА Крыжская, ЦА Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, НФ Усатенко
СЛОВО РЕДАКТОРА, 2013
22013
Спосіб приготування структуроуворюючої композиції
НФ Усатенко, ТМ Змієвська, СВ Бондар
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
22013
Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці
ТА Свириденко, ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Усатенко, НФ Кігель
Вісник аграрної науки, 58-61, 2010
22010
ФОРМАЛИЗАЦИЯ БАРЬЕРНОГО ВЛИЯНИЯ СОЛИ В ТЕХНОЛОГИИ ДЕЛИКАТЕСНОВ ИЗ МЯСА ПТИЦЫ
ГА Ересько, НФ Усатенко, ТА Свириденко, АМ Скарбовийчук
Мясная индустрия, 68-70, 2010
22010
ОБҐРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ УМОВ ХОЛОДИЛЬНОЇ ОБРОБКИ ТУШОК В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Н Усатенко, М Калашник, К Копилова, С Вербицький, Ю Охріменко, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 185-194, 2020
12020
Особенности убоя и качество мяса африканского страуса
СБ Вербицкий, НФ Усатенко, СС Патеев
Мясная индустрия, 29-33, 2020
12020
Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів
СБ Вербицький, НФ Усатенко, СС Доброскок, МГ Калашник
Продовольчі ресурси, 33-40, 2018
12018
Отработка рецептурного состава реструктурированного формованного продукта из мяса цыплят-бройлеров
ТН Змиевская, НФ Усатенко
Техника и технология пищевых производств, 23-30, 2015
12015
ПУТИ СНИЖЕНИЯ ИНТЕНСИВНОСТИ ОКИСЛИТЕЛЬНЫХ ПРОЦЕССОВ В РЕСТРУКТУРИРОВАННЫХ ФОРМОВАННЫХ ПРОДУКТАХ ИЗ МЯСА ЦЫПЛЯТ-БРОЙЛЕРОВ
НФ Усатенко, ТН Змиевская, ЮИ Охрименко
Пищевая промышленность: наука и технологии, 28-33, 2014
12014
Гравіметричний метод визначення масової частки кісткових включень в фаршевих м´ ясопродуктах
Н Усатенко, Ю Охріменко, С Бондар
Продовольчі ресурси 1 (1), 43-49, 2013
12013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20