Follow
Іванюта Анастасія Олександрівна
Іванюта Анастасія Олександрівна
Доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України
Verified email at bigmir.net
Title
Cited by
Cited by
Year
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves.
N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
222021
The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents.
A Ivaniuta, A Menchynska, N Nesterenko, N Holembovska, V Yemtcev, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
172021
Виробництво і споживання культивованих грибів в Україні
N NESTERENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 12 (2 …, 2011
122011
Biological value and consumer properties of fish pastes
A Menchynska, T Manoli, L Tyshchenko, O Pylypchuk, A Ivanyuta, ...
82021
Effect of feeding conditions on the quality traits of rainbow trout
V Kondratiuk, N Slobodyanyuk, A Ivaniuta
Acta fytotechn zootechn 24 (3), 256-264, 2021
82021
Quality changes of sous-vide cooked and blue light sterilized Argentine squid (Illex argentinus).
X Zhao, Z Zhang, Z Cui, T Manoli, H Yan, H Zhang, G Shlapak, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
72022
Креветка Palaemon adspersus: раціональні напрями переробки
О Сидоренко, О Петрова, А Іванюта
Товари і ринки, 94–104-94–104, 2018
62018
Biological Value of Protein of Quick-Frozen Semi-finished Products from Cultivated Champignons
N Nesterenko, N Orlova, S Belinska, I Motuzka, A Ivanyuta, A Menchynska
International Journal of Food Science and Biotechnology 5 (4), 89-93, 2020
52020
Біотехнічні основи вирощування прісноводних осетрових риб
ЮІ Сильчук, ОВ Сидоренко, АО Іванюта
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 227, 2014
52014
Споживчі властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з додаванням цистозіри
НМ Слободянюк, ІП Чумаченко, АО Іванюта
НУБіП України, 2019
42019
Біологічна цінність вторинної рибної сировини
О Сидоренко, А Туніцька
Товари і ринки, 144-150, 2012
42012
Прогнозування сенсорних показників структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини
ОВ Сидоренко, АО Туніцька
Товарознавчий вісник, 352-357, 2012
32012
Application of biotechnological method of fat reduction in fish snack technology
A Menchynska, A Ivanyuta, T Manoli, T Nikitchina
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
22020
Перспективи ефективного розвитку осетрівництва в Україні
ВП Коротецький, ОВ Сидоренко, ЮІ Сильчук
Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2015
22015
Оцінка якості глазурованих цукерок з праліновим корпусом
НО Боліла, НА Нестеренко, АО Іванюта
Вилучено з https://www. sworld. education/simpua13/13. pdf, 0
2
Morphological composition of the body and chemical composition of trout meat depending on amino acid levels in feed
VM Kondratiuk, AO Ivaniuta
Taurian Scientific Bulletin 119, 188-195, 2021
12021
Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць
НА Нестеренко, АО Іванюта, КВ Мостика
Технічні науки та технології, 228-235, 2018
12018
Споживчі властивості нових структуроутворювачів з товстолобика
А Іванюта
Продовольча індустрія АПК, 26-28, 2014
12014
Прогнозування якості структуроутворювачів на основі вторинної сировини з товстолобика
В Гуць, А Іванюта, О Сидоренко
Товари і ринки, 141-147, 2014
12014
Біологічна цінність комбінованих структуроутворювачів
ОВ Сидоренко, ЮП Павлюченко, АО Туніцька
Товарознавчий вісник, 240-244, 2013
12013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20