Підписатись
Іванюта Анастасія Олександрівна
Іванюта Анастасія Олександрівна
Доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України
Підтверджена електронна адреса в bigmir.net
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves.
N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
222021
The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents.
A Ivaniuta, A Menchynska, N Nesterenko, N Holembovska, V Yemtcev, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
172021
Виробництво і споживання культивованих грибів в Україні
N NESTERENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 12 (2 …, 2011
122011
Biological value and consumer properties of fish pastes
A Menchynska, T Manoli, L Tyshchenko, O Pylypchuk, A Ivanyuta, ...
82021
Effect of feeding conditions on the quality traits of rainbow trout
V Kondratiuk, N Slobodyanyuk, A Ivaniuta
Acta fytotechn zootechn 24 (3), 256-264, 2021
82021
Quality changes of sous-vide cooked and blue light sterilized Argentine squid (Illex argentinus).
X Zhao, Z Zhang, Z Cui, T Manoli, H Yan, H Zhang, G Shlapak, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
72022
Креветка Palaemon adspersus: раціональні напрями переробки
О Сидоренко, О Петрова, А Іванюта
Товари і ринки, 94–104-94–104, 2018
62018
Biological Value of Protein of Quick-Frozen Semi-finished Products from Cultivated Champignons
N Nesterenko, N Orlova, S Belinska, I Motuzka, A Ivanyuta, A Menchynska
International Journal of Food Science and Biotechnology 5 (4), 89-93, 2020
52020
Біотехнічні основи вирощування прісноводних осетрових риб
ЮІ Сильчук, ОВ Сидоренко, АО Іванюта
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 227, 2014
52014
Споживчі властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з додаванням цистозіри
АО Іванюта, НМ Слободянюк, ІП Чумаченко
НУБіП України, 2019
42019
Біологічна цінність вторинної рибної сировини
О Сидоренко, А Туніцька
Товари і ринки, 144-150, 2012
42012
Прогнозування сенсорних показників структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини
ОВ Сидоренко, АО Туніцька
Товарознавчий вісник, 352-357, 2012
32012
Application of biotechnological method of fat reduction in fish snack technology
A Menchynska, A Ivanyuta, T Manoli, T Nikitchina
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
22020
Перспективи ефективного розвитку осетрівництва в Україні
ВП Коротецький, ОВ Сидоренко, ЮІ Сильчук
Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2015
22015
Оцінка якості глазурованих цукерок з праліновим корпусом
НО Боліла, НА Нестеренко, АО Іванюта
Вилучено з https://www. sworld. education/simpua13/13. pdf, 0
2
Morphological composition of the body and chemical composition of trout meat depending on amino acid levels in feed
VM Kondratiuk, AO Ivaniuta
Taurian Scientific Bulletin 119, 188-195, 2021
12021
Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць
НА Нестеренко, АО Іванюта, КВ Мостика
Технічні науки та технології, 228-235, 2018
12018
Споживчі властивості нових структуроутворювачів з товстолобика
А Іванюта
Продовольча індустрія АПК, 26-28, 2014
12014
Прогнозування якості структуроутворювачів на основі вторинної сировини з товстолобика
В Гуць, А Іванюта, О Сидоренко
Товари і ринки, 141-147, 2014
12014
Біологічна цінність комбінованих структуроутворювачів
ОВ Сидоренко, ЮП Павлюченко, АО Туніцька
Товарознавчий вісник, 240-244, 2013
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20