Підписатись
Дец Надія (Могилянська), Dets
Дец Надія (Могилянська), Dets
Odesa National University of Technology (Одеський національний технологічний університет)
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
“Lving” and “probiotic” cosmetics: modern view and defenitions
N Tkachenko, O Chagarovskyi, N Dets, E Sevastyanova, L Lanzhenko
132017
Сучасний стан і перспективи переробки олійних культур
НО Могилянська
Зернові продукти і комбікорми, 22-25, 2014
122014
Симбіотичний комплекс для виробництва ацидофільних кисломолочних продуктів з підвищеними функціональними властивостями
НА Дідух, НО Могилянська, ОВ Власенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 129-133, 2009
52009
Переробка сироватки в десертні желейні продукти
ЛО Ланженко, НО Дец, ЄО Котляр, КО Нетудихата
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
42018
Starter cultures compositions with probiotics for fermented milk products and cosmetics
N Tkachenko, J Nazarenko, N Dets, E Izbash, I Klymentieva
Харчова наука і технологія, 18-28, 2018
42018
Оцінка санітарних показників пряно-ароматичної сировини та пряно-олійних сумішей
БВ Єгоров, НО Могилянська
Харчова наука та технологія 8 (5), 2014
42014
Вплив вітамінів А, Е, β–каротину та їх комплексів на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів
НО Могилянська
Харчова наука і технологія, 30-34, 2011
42011
Визначення рослинних жирів в вершковому маслі
НО Могилянська, ТА Лисогор, НА Дідух
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 268-274, 2010
42010
Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотіків
НО Могилянська
ОНАХТ, 2008
42008
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СИРОВИННИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРКОВОГО ДЕСЕРТУ З НАПОВНЮВАЧАМИ.
Л ЛО
Scientific Works 84 (2), 2020
22020
Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, НО Дец, ЛО Ланженко, ОА Кручек
Овід, 2018
22018
Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах
НО Могилянська
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2014
22014
Антиоксидантный комплекс для ферментированных молочных напитков диабетического назначения
НА Могилянская
Зб. наук. праць ОНАХТ.–Вип 31, 66-71, 2009
22009
Насіння чіа як компонент ферментованих напоїв спеціального призначення
НО Дец, ІО Климентьєва, КО Нетудихата
12018
Рослинні олії–компонент функціональних молочних продуктів спеціального призначення
НО Могилянська
Харчова наука і технологія, 17-20, 2013
12013
Вплив антиоксидантів на стабільність спредів
НО Могилянська, ТА Лисогор
Харчова наука і технологія, 52-54, 2012
12012
Удосконалення біотехнології біфідовмісного кисломолочного сиру
ТА Лисогор, НА Дідух, НО Могилянська
Харчова наука і технологія, 34-39, 2010
12010
Визначення замінників молочного жиру в вершковому маслі та спредах
НО Могилянська, ТА Лисогор, ОА Кручек
Харчова наука і технологія, 71-76, 2010
12010
Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність
ОБ Чабанова, ТВ Недобійчук, НО Могилянська, ДО Скрипніченко
Харчова наука і технологія, 87-90, 2010
12010
Рекомендації щодо параметрів зберігання кислого молока діабетичного призначення
НА Дідух, НО Могилянська, СІ Вікуль
Вісник ДонДУЕТ, 37, 2008
12008
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20