Підписатись
Pogarskaya Viktoriya
Pogarskaya Viktoriya
Інші іменаВікторія Вадимівна Погарська, Pogarska Viktoriya, Виктория Вадимовна Погарская
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Новые технологии биологически активных растительных добавок и их использование в продуктах иммуномодулирующего и радиозащитного действия: монография
РЮ Павлюк, АИ Черевко, ВВ Погарская
Укр. национальный ун-т пищ. технологий.-Харьков; Киев, 2002.–205 с, 2002
282002
Товароведение и инновационные технологии переработки лекарственно-технического растительного сырья
РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ВВ Яницкий, ВА Павлюк
учеб. пос./РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ВВ Яницкий, ВА Павлюк.–Х.: Фінарт, 2013
212013
Exploring the processes of cryomechanodestruction and mechanochemistry when devising nanotechnologies for the frozen carotenoid plant supplements
V Pogarska, R Pavlyuk, N Timofeyeva, L Bilenko, T Stukonozhenko
202016
Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, АА Берестова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 57-62, 2013
202013
The development of cryogenic method of deep treatment of inulin-containing vegetables (topinambour) and obtaining of prebiotics in the nanopowders form
R Pavlyuk, V Pogarska, V Pavlyuk, K Balabai, S Loseva
192016
Активация гидрофильных свойств каротиноидов растительного сырья: монография
ВВ Погарская, РЮ Павлюк
Х.: Фінарт, 2013
182013
The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements
R Pavlyuk, V Pogarska, K Balabai, V Pavlyuk, Т Kotuyk
162016
Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation
R Pavlyuk, V Pogarskaya, L Radchenko, R Tauber, N Timofeeva
152016
Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЛО Радченко, ОО Юр'Єва, АЕ Гасанова, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 54-59, 2015
152015
Новые технологии функциональных оздоровительных продуктов (новое в технологии консервирования). Монографія
ВВ Погарская, АИ Черевко, РЮ Павлюк, ОГ Макаренко, НВ Коробец, ...
Харьков: ХГУПТ, 2007
152007
Нанотехнології заморожених кріопаст із плодів та овочів з унікальними характеристиками–добавок для функціональних молочних продуктів
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СМ Лосева
Молокопереробка.–2010 1 (52), 24-29, 2010
142010
Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits
R Pavlyuk, V Pogarskaya, O Cherevko, V Pavliuk, L Radchenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-14, 2018
132018
Крио-и механохимия в пищевых технологиях
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ВА Павлюк
монография/РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ВА Павлюк, ЛА Радченко, ОА Юрьева, НФ …, 2015
132015
The development of technology of nanoextracts and nanopowders from herbal spices for healthful products
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЛО Радченко, ОО Юр’єва, ГЕ Гасанова, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 54-59, 2015
132015
Influence of the processes of steam-thermal cryogenic treatment and mechanolysis on biopolymers and biologically active substances in the course of obtaining health promoting …
R Pavlyuk, V Pogarskaya, I Kakadii, A Pogarskyi, T Stukonozhenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 41-47, 2017
122017
DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL HEALTH NANODRINKS BASED ON MILK WHEY.
R Pavlyuk, V Pogarska, T Abramova, A Berestovaya, S Loseva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 2014
122014
Novye tehnologii funktsional'nyh ozdrovitel'nyh produktov
VV Pogarskaya, AI Cherevko, RY Pavlyuk
Kharkiv, 2007
122007
The new method of processing of carotene-containing vegetables for the production of nanoproducts using combi-steamers and fine-dispersed comminution
R Pavlyuk, V Pogarska, L Radchenko, DR Tauber, N Timofeyeva, ...
112016
Інноваційні технології функціональних тонізуючих напоїв та дресінгів з використанням молочної сироватки та наноструктурованого плодоовочевого пюре
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, АА Берестова, ТВ Крячко, ВВ Лавриненко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 239-244, 2010
112010
Наукове обгрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
ВВ Погарська
ОНАХТ, 2012
102012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20