SUBSTANTIATION OF THE DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR ORGANIC CUPCAKES WITH AN ELEVATED PROTEIN CONTENT OK Alina Tkachenko, Gabriella Birta, Yuriy Burgu, Liudmyla Floka Eastern-European journal of enterprise technologies, 51-58, 2018 | 17* | 2018 |
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності АС Ткаченко Львів, 2015 | 17 | 2015 |
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, Y Hmelnitska, I Shurduk | 15 | 2020 |
Consumer properties improvement of sugar cookies with fillings with non-traditional raw materials with high biological value A Tkachenko, I Pakhomova Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2016 | 14 | 2016 |
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів АС Ткаченко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 11 | 2015 |
Managing safety of the developed cakes made from organic raw materials with improved fattyacid composition A Tkachenko, I Syrokhman, Y Basova, A Kobischan, A Artemenko, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020 | 7 | 2020 |
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів : практичний посібник ООГ А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, АС Ткаченко. http://puet.edu.ua/sites/default/files/haccp_posibnik.pdf, 2020 | 7 | 2020 |
Developing organic cookies with improved consumer properties using safety management approaches A Tkachenko, L Guba, Y Basova, E Goryachova, I Syrokhman Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 41-49, 2021 | 6 | 2021 |
Determination of safety indicators in the developed muffins with non-traditional raw materials K Kovalchuk, H Ozimok, R Mariychuk, O Gyrka, M Bodak, N Palko, ... EUREKA: Life Sciences, 28-35, 2019 | 6 | 2019 |
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива АС Ткаченко, ІВ Сирохман | 5 | 2015 |
Особливості екологічної стандартизації й сертифікації мийних засобів ГД Кобищан, ЮО Басова, ЛМ Губа, АС Ткаченко Вісник Хмельницького національного університету, 7-16, 2021 | 4 | 2021 |
Research of consumer properties of developed biscuits based on organic raw materials A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, I Syrokhman, T Lozova, ... | 4 | 2020 |
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials K Kovalchuk, H Ozumok, R Mariychuk, O Gyrka, M Bodak, N Palko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 36-45, 2019 | 4 | 2019 |
Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складом АС Ткаченко | 4 | 2015 |
Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олій АС Ткаченко | 4 | 2015 |
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай | 4 | 2015 |
Commodity study of developed cupcakes of organic raw materials A Tkachenko, I Syrokhman, Y Basova, A Kobischan, A Artemenko, ... EUREKA: Life Sciences,(2), 63-68, 2020 | 3 | 2020 |
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини АС Ткаченко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 3 | 2019 |
Стан та перспективи органічного сільського господарства у регіонах України АС Ткаченко Scientific Progress & Innovations, 49-54, 2018 | 3 | 2018 |
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів ІВ Пахомова, АС Ткаченко Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських …, 2016 | 3 | 2016 |