Follow
Alina Tkachenko
Alina Tkachenko
Poltava University of Economics and Trade
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
SUBSTANTIATION OF THE DEVELOPMENT OF FORMULATIONS FOR ORGANIC CUPCAKES WITH AN ELEVATED PROTEIN CONTENT
OK Alina Tkachenko, Gabriella Birta, Yuriy Burgu, Liudmyla Floka
Eastern-European journal of enterprise technologies, 51-58, 2018
17*2018
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності
АС Ткаченко
Львів, 2015
172015
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system
A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, Y Hmelnitska, I Shurduk
152020
Consumer properties improvement of sugar cookies with fillings with non-traditional raw materials with high biological value
A Tkachenko, I Pakhomova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2016
142016
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів
АС Ткаченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
112015
Managing safety of the developed cakes made from organic raw materials with improved fattyacid composition
A Tkachenko, I Syrokhman, Y Basova, A Kobischan, A Artemenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
72020
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів : практичний посібник
ООГ А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, АС Ткаченко.
http://puet.edu.ua/sites/default/files/haccp_posibnik.pdf, 2020
72020
Developing organic cookies with improved consumer properties using safety management approaches
A Tkachenko, L Guba, Y Basova, E Goryachova, I Syrokhman
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 41-49, 2021
62021
Determination of safety indicators in the developed muffins with non-traditional raw materials
K Kovalchuk, H Ozimok, R Mariychuk, O Gyrka, M Bodak, N Palko, ...
EUREKA: Life Sciences, 28-35, 2019
62019
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива
АС Ткаченко, ІВ Сирохман
52015
Особливості екологічної стандартизації й сертифікації мийних засобів
ГД Кобищан, ЮО Басова, ЛМ Губа, АС Ткаченко
Вісник Хмельницького національного університету, 7-16, 2021
42021
Research of consumer properties of developed biscuits based on organic raw materials
A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, I Syrokhman, T Lozova, ...
42020
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials
K Kovalchuk, H Ozumok, R Mariychuk, O Gyrka, M Bodak, N Palko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 36-45, 2019
42019
Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складом
АС Ткаченко
42015
Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олій
АС Ткаченко
42015
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Commodity study of developed cupcakes of organic raw materials
A Tkachenko, I Syrokhman, Y Basova, A Kobischan, A Artemenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(2), 63-68, 2020
32020
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини
АС Ткаченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
32019
Стан та перспективи органічного сільського господарства у регіонах України
АС Ткаченко
Scientific Progress & Innovations, 49-54, 2018
32018
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів
ІВ Пахомова, АС Ткаченко
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських …, 2016
32016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20