Підписатись
Чагайда Андрій Олегович
Чагайда Андрій Олегович
Державний університет Житомирська політехніка
Підтверджена електронна адреса в ztu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів: монографія
АІ Соколенко, ВА Піддубний, АО Чагайда
Київ: Кондор, 2015
112015
Перспективи розвитку готелів у стилі глемпінг в Україні
ОВ Олійник, ТЛ Мостенська, ГМ Тарасюк, АО Чагайда
Державний університет" Житомирська політехніка", 2019
102019
Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків з натуральної сировини в закладах готельно-ресторанного господарства
ГМ Тарасюк, АО Чагайда, ОВ Мілінчук
«Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 150-155, 2019
42019
Тенденції зростання у навколишньому середовищі мікропластику та його вплив на споживачів послуг індустрії гостинності
АО Чагайда, ГМ Тарасюк
Економіка, управління та адміністрування, 76-87, 2023
32023
Обґрунтування параметрів змішувача для борошняних компонентів
ВА Піддубний, ІЯ Стадник, АО Чагайда, ЄА Петриченко
Державний університет" Житомирська політехніка", 2022
32022
EVALUATION AND REMOVAL OF DEMOTIVATING CRITERIA IN ORGANIZATIONAL SUPPORT OF THE ENTERPRISE STAFF INCENTIVE MECHANISM
І Левицька, Г Тарасюк, А Климчук, В Постова, А Чагайда
Financial and credit activity problems of theory and practice 2 (37), 252-262, 2021
32021
Methodical aspects of stability development assessment of enterprises
H Tarasiuk, O Pashchenko, O Milinchuk, A Chahaida, O Sienko
Natsional'nyi Hirnychyi Universytet. Naukovyi Visnyk, 157-162, 2020
32020
Становлення вищої технічної школи в Україні у 20-ті роки ХХ сторіччя
ВВ Євдокимов, ОВ Олійник, АО Чагайда
Державний університет" Житомирська політехніка", 2019
32019
Adiabatic dynamina of cooling mashing through creation of vacuum in the fennentation apparatus
OO Boiko, VA Piddubnyi, AO Chagayda
Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies 3 (1), 10-13, 2014
32014
Intensyfikatsiia zbrodzhuvannia tsukrovmistnykh seredovyshch
AO Chahaida, VA Piddubnyi, IF Maksymenko, OO Boiko
Scientific works of National University of Food Technologies 51, 77-83, 2013
32013
Совершенствование способа получения высококонцентрированных сиропов
АА Липец, АО Чагайда, ОЛ Черевко
32004
Тенденції автоматизації послуг в індустрії гостинності
ОВ Олійник, ГМ Тарасюк, АО Чагайда
Державний університет" Житомирська політехніка", 2022
22022
Інструменти забезпечення конкурентоспроможності санаторно-курортних закладів гостинності в Україні
ГМ Тарасюк, АО Чагайда, ІО Петровська, ІО Соколовська
Економіка та держава, 51-57, 2021
22021
Тенденції розвитку кейтерингу в умовах інноваційних змін індустрії харчування
ГМ Тарасюк, АО Чагайда
ВІСНИК, 1170, 2020
22020
Тенденції розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю
АО Чагайда
Економіка, управління та адміністрування, 60-65, 2020
22020
Енергетичні імпульси в середовищах бродильних апаратів
ОВ Коваль, АО Чагайда
22015
Моделирование процесса основной дефекации в свеклосахарном производстве
АО Чагайда, ПП Загородний, ВВ Фоломеева, ЛП Рева
21997
Житомирська політехніка: 100 років від початку технічної освітньої діяльності
ВВ Євдокимов, ОВ Олійник, АВ Морозов, АО Чагайда
Економіка, управління та адміністрування, 3-8, 2020
12020
Становлення Волинського (Житомирського) індустріального технікуму як єдиного вищого технічного навчального закладу Волинської губернії
ВВ Євдокимов, ОВ Олійник, АО Чагайда
Технічна інженерія, 3-9, 2019
12019
Перспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства
ГМ Тарасюк, АО Чагайда
Економіка, управління та адміністрування, 57-65, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20