Modelling of enterprise’s accounting policy: theoretical aspect I Sysoieva, O Balaziuk, L Pylypenko Baltic Journal of Economic Studies 5 (1), 188-193, 2019 | 20 | 2019 |
Biosensors for the Determination of Mycotoxins: development, efficiency at the analysis of model samples and in case of the practical applications MMM A.V.Nabok N.F. Starodub, I.V. Pylypenko, L.N.Pylypenko Lecture Notes of the ICB 86, 81-101, 2010 | 20 | 2010 |
Биологические методы в оценке безопасности растительных пищевых продуктов и ингредиентов ЛН Пилипенко, ИВ Пилипенко Одесса: изд-во “Оптимум”, 2014 | 17 | 2014 |
Mycotoxins and other low weight toxins as instrument of bioterrorists: express instrumental control and some ways to decontaminate polluted environmental objects NF Starodub, LN Pilipeko, IV Pilipenko, AV Egorova Timisoara Med J 58 (1-2), 9-18, 2008 | 12 | 2008 |
Микотоксин патулин: продуценты, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах ИВ Пилипенко, НФ Стародуб, ЛН Пилипенко, ЕА В. Современные проблемы токсикологии 3, 50-57, 2008 | 10* | 2008 |
Хемотаксономічні особливості та плазмідні профілі аеробних та факультативно-анаеробних спороутворювальних бактерій з овочевої продукції ГВ Ямборко, АМ Остапчук, ЖЮ Сергєєва, ЛМ Пилипенко, ІВ Пилипенко Мікробіологія і біотехнологія, 56-72, 2017 | 9 | 2017 |
Состав микробных контаминантов овощного сырья ИВ Пилипенко, ЯБ Паулина, ЛН Пилипенко, АВ Ямборко Мікробіологія і біотехнологія, 83-94, 2015 | 9* | 2015 |
Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin composition Y Kotliar, O Topchiy, L Pylypenko, I Pylypenko, E Sevastyanova Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 61-70, 2017 | 8 | 2017 |
Accounting for derivatives and their representation in financial reporting: problems of methodology and procedure L Pylypenko Економічний часопис-ХХІ, 116-120, 2016 | 8 | 2016 |
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль ЛН Пилипенко, ЯГ Верхивкер, ИВ Пилипенко Одесса: «ВМВ», 2015 | 8 | 2015 |
Научные основы технологии консервированных пищевых продуктов из листовых овощей: дисс.… доктора техн. наук. АН Пилипенко дис.… д-р техн. наук 5, 13, 1994 | 8 | 1994 |
Epiphytic and regulated microbial contaminants of food vegetable raw materials and products RK Inna Pylypenko, Liudmyla Pylypenko, Elena Sevastyanova, Evgeniy Kotlyar Ukrainian Food Journal 5 (2), 272-280, 2016 | 7 | 2016 |
Мікробіологія харчових виробництв ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ... | 7 | 2016 |
Державні нормативні документи на сировину, напівфабрикати, матеріали та консервовану продукцію. Показники безпечності та якості ЛМП Ю.Д. Пилипенко, І.К. Мазуренко, І.В. Пилипенко Киев: Мінагрополітики, 2009 | 7 | 2009 |
Анализ микотоксинов: подготовка проб НФ Стародуб, ЛН Пилипенко, АВ Егорова, ИВ Пилипенко, ОС Гойстер, ... Biotechnologia Acta 1 (1), 106-115, 2008 | 6 | 2008 |
Технічна мікробіологія ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ... ОЛДІ-ПЛЮС, 2017 | 5 | 2017 |
Identification of bacillary microbial contaminants and food poisoning agents from ukrainian plant raw materials and products I Pylypenko, L Pylypenko, A Yamborko, O Ilyeva, E Kotlyar, D Babenko Ukrainian food journal, 7-19, 2017 | 5 | 2017 |
Clostridium perfringens: characterization, biological activity, the indication in food ИВ Пилипенко Technology audit and production reserves 2 (4), 4-8, 2015 | 5 | 2015 |
Clostridium perfringens: характеристика, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах ИВ Пилипенко Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (22)), 4-8, 2015 | 5 | 2015 |
Nanostructured Silicon and its Application as the Transducer in Immune Biosensors NF Starodub, LN Pylipenko, IV Pylypenko, and other Biodefence, NATO Science for Peace and Security. Series A: Chemistry and …, 2011 | 5 | 2011 |