Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage Y Biletska, G Djukareva, A Nekos, A Husliev, A Krivtsova, M Bakirov, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 54-61, 2020 | 7 | 2020 |
Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive M Golovko, M Serik, T Golovko, V Polupan Ukrainian Food Journal, 236-242, 2014 | 6 | 2014 |
Аналіз невимірюваних параметрів на рівні розподіленого керування для автоматизованої системи, об’єктів і комплексів харчової промисловості ВМ Сідлецький, ІВ Ельперін, ВВ Полупан Наукові праці Національного університету харчових технологій, 7-15, 2016 | 5 | 2016 |
Удосконалення виробництва та дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених на йод МП Головко, ВВ Полупан, МП Бакіров, ІІ Колодій Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 26-29, 2015 | 5 | 2015 |
Використання віртуальних лабораторних робіт з дисципліни «Промислові мережі та інтеграційні технології» ОМ Пупена, РМ Міркевич, ВВ Полупан | 4 | 2016 |
Товарознавство книги МП Головко, СВ Сорокіна, ВО Акмен Харків: ХДУХТ, 2013 | 4 | 2013 |
НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ РОЗРОБКИ БІЛКОВО-МІНЕРАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ ВВ Полупан | 4 | 2011 |
Scientific and practical aspects of the preparation of sauces with high nutritional qualities MР Bakirov, VV Polupan, S Yacoubian Sciences of Europe, 65-68, 2017 | 3 | 2017 |
Структура автоматизованої системи розширеного керування для координації суміжних станцій цукрового заводу ВВ Полупан, ВМ Сідлецький | 3 | 2017 |
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування … ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ... Харків: ХДУХТ, 2013 | 3 | 2013 |
Митний контроль за переміщенням фізичних осіб через митний кордон України МП Головко, СВ Сорокіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 3 | 2012 |
Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв СВ Сорокіна, ВВ Колесник, ВВ Полупан, ВО Акмен Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 90-97, 2022 | 2 | 2022 |
Судово-товарознавча експертиза МП Головко, ВВ Полупан Харків: ХДУХТ, 2018 | 2 | 2018 |
Обгрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку МІ Погожих, ТМ Головко, ВВ Полупан, МП Бакіров, ЛО Пархоменко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 179-188, 2016 | 2 | 2016 |
ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ДЕЯКИХ СОРТІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО ВВ Колесник, ВВ Полупан, НМ Пенкіна, АО Бобровська The 4th International scientific and practical conference “The world of …, 2020 | 1 | 2020 |
The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality VK Dubovkina, V Kolesnyk, V Polupan, O Melnyk, V Kiiko Ukrainian Journal of Food Science 8 (2), 2020 | 1 | 2020 |
Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки МП Бакіров, ВВ Полупан, ОО Золотухіна, ТВ Афанасьєва, ГО Горбенко ScienceRise 5, 31-35, 2018 | 1 | 2018 |
Дослідження роботи генетичних алгоритмів в системі автоматизованого управління апаратом іі сатурації ВВ Полупан, ВМ Сідлецький, ІВ Ельперін Харчова промисловість, 138-145, 2018 | 1 | 2018 |
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу МП Головко, ВВ Полупан, ВВ Колесник, ЯІ Полупан, АГ Сенатосенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 1 | 2018 |
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв МП Головко, НМ Пенкіна, ВВ Колесник, ВВ Полупан Наукові праці Національного університету харчових технологій, 200-207, 2017 | 1 | 2017 |