Follow
Polupan Valentyn
Polupan Valentyn
Other namesВалентин Вадимович Полупан
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Verified email at btu.kharkiv.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage
Y Biletska, G Djukareva, A Nekos, A Husliev, A Krivtsova, M Bakirov, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 54-61, 2020
72020
Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive
M Golovko, M Serik, T Golovko, V Polupan
Ukrainian Food Journal, 236-242, 2014
62014
Аналіз невимірюваних параметрів на рівні розподіленого керування для автоматизованої системи, об’єктів і комплексів харчової промисловості
ВМ Сідлецький, ІВ Ельперін, ВВ Полупан
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 7-15, 2016
52016
Удосконалення виробництва та дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених на йод
МП Головко, ВВ Полупан, МП Бакіров, ІІ Колодій
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 26-29, 2015
52015
Використання віртуальних лабораторних робіт з дисципліни «Промислові мережі та інтеграційні технології»
ОМ Пупена, РМ Міркевич, ВВ Полупан
42016
Товарознавство книги
МП Головко, СВ Сорокіна, ВО Акмен
Харків: ХДУХТ, 2013
42013
НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ РОЗРОБКИ БІЛКОВО-МІНЕРАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ
ВВ Полупан
42011
Scientific and practical aspects of the preparation of sauces with high nutritional qualities
MР Bakirov, VV Polupan, S Yacoubian
Sciences of Europe, 65-68, 2017
32017
Структура автоматизованої системи розширеного керування для координації суміжних станцій цукрового заводу
ВВ Полупан, ВМ Сідлецький
32017
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ...
Харків: ХДУХТ, 2013
32013
Митний контроль за переміщенням фізичних осіб через митний кордон України
МП Головко, СВ Сорокіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
32012
Використання нетрадиційної сировини під час виробництва слабоалкогольних напоїв
СВ Сорокіна, ВВ Колесник, ВВ Полупан, ВО Акмен
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 90-97, 2022
22022
Судово-товарознавча експертиза
МП Головко, ВВ Полупан
Харків: ХДУХТ, 2018
22018
Обгрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку
МІ Погожих, ТМ Головко, ВВ Полупан, МП Бакіров, ЛО Пархоменко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 179-188, 2016
22016
ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ДЕЯКИХ СОРТІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО
ВВ Колесник, ВВ Полупан, НМ Пенкіна, АО Бобровська
The 4th International scientific and practical conference “The world of …, 2020
12020
The influence of plant raw materials on the alcohol infusions quality
VK Dubovkina, V Kolesnyk, V Polupan, O Melnyk, V Kiiko
Ukrainian Journal of Food Science 8 (2), 2020
12020
Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки
МП Бакіров, ВВ Полупан, ОО Золотухіна, ТВ Афанасьєва, ГО Горбенко
ScienceRise 5, 31-35, 2018
12018
Дослідження роботи генетичних алгоритмів в системі автоматизованого управління апаратом іі сатурації
ВВ Полупан, ВМ Сідлецький, ІВ Ельперін
Харчова промисловість, 138-145, 2018
12018
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу
МП Головко, ВВ Полупан, ВВ Колесник, ЯІ Полупан, АГ Сенатосенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
12018
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв
МП Головко, НМ Пенкіна, ВВ Колесник, ВВ Полупан
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 200-207, 2017
12017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20