Follow
Галина Поліщук
Галина Поліщук
Національний університет харчових технологій, навчально-науковий інститут харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія незбираномолочних продуктів
ТА Скорченко, ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ОВ Кочубей
Вінниця: Нова книга.–2005.–264 с, 2005
442005
Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб.
ОВ Грек, ГЄ Поліщук, ОО Онопрійчук
К.: НУХТ 210, 2011
302011
Технологія морозива
ГЄ Поліщук, ІС Гудз
К.: Фірма «Інкос, 2008
242008
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами: дис.… д-ра техн. наук
ГЄ Поліщук
Київ: НУХТ, 2013
172013
Технология и оборудование для производства натурального сыра
И Раманаускас, АА Майоров, ОН Мусина, ТИ Шингарева, ГЕ Полищук
СПб.: Лань, 2018
152018
Технологія сиру: Навч. посібник
ГЄ Поліщук, АО Бовкун, СС Колесникова
К.: НУХТ, 2009
152009
та ін. Технологія молочних продуктів: підруч
ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ТА Скорченко
К.: НУХТ, 2013
142013
Научное обоснование состава эмульсий для нормализации белково-жировых продуктов
ГЕ Полищук, ГА Симахина, ИН Устименко, В Дорошенко, ...
132016
та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб
ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ТА Скорченко
К.: НУХТ, 2013
102013
Взбитые молочные десерты и способы их изготовления: Обзорная информация
СС Гуляев-Зайцев, НГ Кононович, ТИ Ильяшенко, ГЕ Полищук
СС Гуляев-Зайцев, Кононович НГ, Ильяшенко ТИ, Полищук ГЕ–М.: АгроНИИТЭИММП, 1987
91987
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
ВО Жук, ІІ Шевченко, ГЄ Поліщук, МЗ Паска
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
82019
Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів
ІМ Устименко, НМ Бреус, ГЄ Поліщук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-188, 2016
82016
Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішах
ГЄ Поліщук, АВ Згурський, ВА Михайлик, ОС Парняков
62012
Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві
ЛМ Мацько, ГЄ Поліщук, ІО Крапивницька
62011
Мікробіологічні показники рослинних екстрактів для виробництва морозива
ГЄ Поліщук, ОВ Гулак, АВ Згурський, ММ Антонюк
Biotechnology, 95-100, 2011
52011
Взбитые молочные десерты и способы их изготовления
СС Гуляев-Зайцев, НГ Кононович, ГИ Ильяшенко, ГЕ Полищук
51987
Аюрведичні знання як унікальна цілісна система оздоровлення і лікування хвороб
АІ Українець, ГО Сімахіна, ГЄ Поліщук, НВ Науменко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 117-123, 2016
42016
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
42015
Влияние структурных факторов на процессы термостимулированной деполяризации воды в молочных продуктах с различным содержанием жира
ЕВ Гончарук, ВИ Зарко, ГЕ Полищук
Хімія, фізика та технологія поверхні 4 (2), 226-234, 2013
42013
Активация функционально-технологических свойств яблочного пюре при производстве мороженого
ГЕ Полищук, ЛМ Мацко, АИ Соколенко
42012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20