Подписаться
Галина Поліщук
Галина Поліщук
Національний університет харчових технологій, навчально-науковий інститут харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія незбираномолочних продуктів
ТА Скорченко, ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ОВ Кочубей
Вінниця: Нова книга, 2005
902005
Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб
ОВ Грек, ГЄ Поліщук, ОО Онопрійчук
К.: НУХТ 210, 2011
772011
та ін. Технологія молочних продуктів: підруч
ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ТА Скорченко
К.: НУХТ, 2013
752013
Технологія морозива
ГЄ Поліщук, ІС Гудз
К.: Фірма «Інкос, 2008
462008
та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб
ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ТА Скорченко
К.: НУХТ, 2013
402013
Технологія сиру: навчальний посібник
ГЄ Поліщук, АО Бовкун, СС Колесникова
382009
Технология и оборудование для производства натурального сыра
ИИ Раманаускас, АА Майоров, ОН Мусина, ТИ Шингарева, ...
Санкт-Петербург: Лань, 2023
332023
Технологія морозива
ІІ Бартковський, ГЄ Поліщук, ТЄ Шарахматова, ІС Гудз
312010
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 04
ГЄ Поліщук
К.: НУХТ 480, 2013
202013
Наукове і технічне забезпечення виробництва морозива. Розділ 1. Морозиво як харчова полідисперсна система
ЮГ Сухенко, ГЄ Поліщук, ВВ Сарана
192019
Взбитые молочные десерты и способы их изготовления: Обзорная информация
СС Гуляев-Зайцев, НГ Кононович, ТИ Ильяшенко, ГЕ Полищук
СС Гуляев-Зайцев, Кононович НГ, Ильяшенко ТИ, Полищук ГЕ–М.: АгроНИИТЭИММП, 1987
151987
Научное обоснование состава эмульсий для нормализации белково-жировых продуктов
ГЕ Полищук, ГА Симахина, ИН Устименко, В Дорошенко, ...
142016
Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: підручник
ГЄ Поліщук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ТГ Осьмак, ОО Басс
Київ: НУХТ, 222, 2020
132020
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
ВО Жук, ІІ Шевченко, ГЄ Поліщук, МЗ Паска
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
102019
Технологія сиру
ЮГ Сухенко, ГЄ Поліщук, РЙ Раманаускас, ТІ Шингарева
К.: Фірма «ІНКОС, 2018
102018
Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів
ІМ Устименко, НМ Бреус, ГЄ Поліщук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-188, 2016
102016
Технологія незбираномолочних продуктів/за редакцією Скорченко ТА навчальний посібник
ТА Скорченко, ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ОВ Кочубей
Вінниця: Нова Книга, 2005
102005
Аюрведичні знання як унікальна цілісна система оздоровлення і лікування хвороб
АІ Українець, ГО Сімахіна, ГЄ Поліщук, НВ Науменко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 117-123, 2016
82016
Вплив технологічних режимів оброблення сумішей на формування структури морозива молочно-вівсяного
ОМ Рибак, ГЄ Поліщук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 221-227, 2014
82014
Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами
ГЄ Поліщук, ТВ Семко
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
72015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20