Підписатись
Галина Поліщук
Галина Поліщук
Національний університет харчових технологій, навчально-науковий інститут харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія незбираномолочних продуктів
ТА Скорченко, ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ОВ Кочубей
Вінниця: Нова книга, 2005
732005
Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб.
ОВ Грек, ГЄ Поліщук, ОО Онопрійчук
К.: НУХТ 210, 2011
672011
та ін. Технологія молочних продуктів: підруч
ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ТА Скорченко
К.: НУХТ, 2013
542013
Технологія морозива
ГЄ Поліщук, ІС Гудз
К.: Фірма «Інкос, 2008
392008
та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб
ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ТА Скорченко
К.: НУХТ, 2013
352013
Технология и оборудование для производства натурального сыра
ИИ Раманаускас, АА Майоров, ОН Мусина, ТИ Шингарева, ...
СПб.: Лань, 2018
342018
Технологія сиру: навчальний посібник
ГЄ Поліщук, АО Бовкун, СС Колесникова
312009
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 04
ГЄ Поліщук
К.: НУХТ 480, 2013
202013
Технологія морозива
ІІ Бартковський, ГЄ Поліщук, ТЄ Шарахматова, ІС Гудз
172010
Научное обоснование состава эмульсий для нормализации белково-жировых продуктов
ГЕ Полищук, ГА Симахина, ИН Устименко, В Дорошенко, ...
132016
Взбитые молочные десерты и способы их изготовления: Обзорная информация
СС Гуляев-Зайцев, НГ Кононович, ТИ Ильяшенко, ГЕ Полищук
СС Гуляев-Зайцев, Кононович НГ, Ильяшенко ТИ, Полищук ГЕ–М.: АгроНИИТЭИММП, 1987
131987
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
ВО Жук, ІІ Шевченко, ГЄ Поліщук, МЗ Паска
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
102019
Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів
ІМ Устименко, НМ Бреус, ГЄ Поліщук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-188, 2016
102016
Наукове і технічне забезпечення виробництва морозива. Розділ 1. Морозиво як харчова полідисперсна система
ЮГ Сухенко, ГЄ Поліщук, ВВ Сарана
92019
Технологія незбираномолочних продуктів/за редакцією Скорченко ТА навчальний посібник
ТА Скорченко, ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ОВ Кочубей
ТА Скорченко, ГЄ Поліщук, ОВ Грек, ОВ Кочубей.–Вінниця: Нова Книга, 2005
92005
Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: підручник
ГЄ Поліщук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ТГ Осьмак, ОО Басс
Київ: НУХТ, 222, 2020
72020
Перспективи розвитку виробництва продуктів дитячого харчування в Україні
ГЄ Поліщук
72014
Аюрведичні знання як унікальна цілісна система оздоровлення і лікування хвороб
АІ Українець, ГО Сімахіна, ГЄ Поліщук, НВ Науменко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 117-123, 2016
62016
Технологія сиру: підручник
ЮГ Сухенко, ГЄ Поліщук, РЙ Раманаускас, ТІ Шингарева
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. Київ: Компринт, 2015
62015
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
62015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20