Подписаться
Кондратюк Наталія Вячеславівна / Kondratiuk Nataliia
Кондратюк Наталія Вячеславівна / Kondratiuk Nataliia
доцент кафедры пищевых технологий, ДНУ им. Олеся Гончара
Подтвержден адрес электронной почты в домене dnu.dp.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Scientific foundations of solving engineering tasks and problems
B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ...
International Science Group, 2021
562021
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами
НВ Кондратюк
НВ Кондратюк//автореф. дис. канд. техн. наук.–Харків: ХДУХТ.–2012.–19 с, 2012
162012
Modeling of low calorie pectin-based product composition
KNVPPPPEPS T.M.
Ukrainian Food Journal 4 (1), 40-49, 2015
14*2015
Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
НВ Кондратюк, ОП Неклеса, ЄП Пивоваров
Харків: ХДУХТ, 2015
142015
Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausages
SK Kondratiuk N., Stepanova T., Haijuan N.
Bull. of NTU "KhPI". Ser.: New sol. in modern techn, 75-80, 2019
13*2019
Інвестиційне забезпечення розвитку залізничного транспорту України
МВ Корінь, МВ Кондратюк, ГВ Обруч, МВ Коринь, НВ Кондратюк, ...
Український державний університет залізничного транспорту, 2018
122018
Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів»
ТМ Степанова, НВ Кондратюк, ЄП Пивоваров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 49-54, 2015
11*2015
Удосконалення організаційної структури залізничного комплексу України в сучасних умовах
МВ Кондратюк, НВ Кондратюк
Українська державна академія залізничного транспорту, 2009
112009
Дослідження та аналіз складу шоколадно-горіхової пасти з поліфункціональними властивостями
НВ Кондратюк, ІМ Гаркуша
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 36-41, 2016
102016
Effects of Agaricus bisporus alone or in combination with soybean oil or water as fat substitutes on gel properties, rheology, water distribution, and microstructure of …
H Nan, H Zhou, B Li, T Stepanova, N Kondratiuk
Food Science and Technology 42, e116121, 2022
82022
Управлінські рішення як ключовий компонент моделі управління організацією
ВВ Лисенко, НВ Кондратюк, ВВ Проньска
Інфраструктура ринку 7, 149-154, 2019
82019
Quantum-chemical modeling of uronate polysaccharides dimers in the strategy of creating food biodegradated coatings
NV Kondratjuk, SI Okovyty, YP Pyvovarov, MO Bilichenko, YA Polyvanov
NTU" KhPI", 2017
72017
Наукове обґрунтування використання капсульних продуктів із пробіотичними властивостями у складі збивної десертної продукції
НВ Кондратюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 191-196, 2011
72011
A DFT Study of the Complexation of Alginic Acid with Ca2+ Ions
SI Okovytyy, PP Pivovarov, EP Pivovarov, NV Kondratjuk, KI Kalashnikova
Jackson State University: 10th Southern School on Material Science and …, 2010
72010
Effects of Agaricus bisporus on gel properties of chicken myofibrillar protein
H Nan, TM Stepanova, NV Kondratiuk, Y Nie, B Li
International Journal of Food Science & Technology 57 (8), 5532-5541, 2022
62022
Effect of Agaricus bisporus on gel properties and microstructure of chicken batters.
H Nan, T Stepanova, B Li, N Kondratiuk
Journal of Hygienic Engineering & Design 36, 2021
62021
Naukovi aspekty tekhnolohiyi solodkykh strav z kapsulovanymy probiotychnymy mikroorhanizmamy
NV Kondratiuk, OP Neklesa, YP Pyvovarov
Kharkiv: KhDUKhT 139, 2015
62015
Вивчення особливостей драглеутворення в системі «NEA pectin-Са2+»/HB Кондратюк, ТМ Степанова, ОВ Дубовик
НВ Кондратюк
Міжнар. наук.-практ. конф. Актуальні пробл. та персп, 2014
62014
Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе
ПП Пивоваров, ЕП Пивоваров, НВ Кондратюк, ТМ Степанова, ...
ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2013
62013
Extraction and characteristics of pectins from melon peel: Experimental review
YB Medvedkov, BY Yerenova, YG Pronina, ND Penov, OD Belozertseva, ...
Journal of Chemistry and Technologies 29 (4), 650-659, 2021
52021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20