Scientific foundations of solving engineering tasks and problems B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ... International Science Group, 2021 | 67 | 2021 |
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами НВ Кондратюк НВ Кондратюк//автореф. дис. канд. техн. наук.–Харків: ХДУХТ.–2012.–19 с, 2012 | 16 | 2012 |
Modeling of low calorie pectin-based product composition KNVPPPPEPS T.M. Ukrainian Food Journal 4 (1), 40-49, 2015 | 15* | 2015 |
Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausages SK Kondratiuk N., Stepanova T., Haijuan N. Bull. of NTU "KhPI". Ser.: New sol. in modern techn, 75-80, 2019 | 14* | 2019 |
Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами НВ Кондратюк, ОП Неклеса, ЄП Пивоваров Харків: ХДУХТ, 2015 | 14 | 2015 |
Управлінські рішення як ключовий компонент моделі управління організацією ВВ Лисенко, НВ Кондратюк, ВВ Пронська Інфраструктура ринку 7, 149-154, 2019 | 13 | 2019 |
Інвестиційне забезпечення розвитку залізничного транспорту України МВ Корінь, МВ Кондратюк, ГВ Обруч, МВ Коринь, НВ Кондратюк, ... Український державний університет залізничного транспорту, 2018 | 12 | 2018 |
Дослідження та аналіз складу шоколадно-горіхової пасти з поліфункціональними властивостями НВ Кондратюк, ІМ Гаркуша Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 36-41, 2016 | 11 | 2016 |
Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів» ТМ Степанова, НВ Кондратюк, ЄП Пивоваров Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 49-54, 2015 | 11* | 2015 |
Удосконалення організаційної структури залізничного комплексу України в сучасних умовах МВ Кондратюк, НВ Кондратюк Українська державна академія залізничного транспорту, 2009 | 11 | 2009 |
Effects of Agaricus bisporus alone or in combination with soybean oil or water as fat substitutes on gel properties, rheology, water distribution, and microstructure of … H Nan, H Zhou, B Li, T Stepanova, N Kondratiuk Food Science and Technology 42, e116121, 2022 | 8 | 2022 |
Effects of Agaricus bisporus on gel properties of chicken myofibrillar protein H Nan, TM Stepanova, NV Kondratiuk, Y Nie, B Li International Journal of Food Science & Technology 57 (8), 5532-5541, 2022 | 7 | 2022 |
Quantum-chemical modeling of uronate polysaccharides dimers in the strategy of creating food biodegradated coatings N Kondratjuk, S Okovytyi, Y Pyvovarov, M Bylychenko, Y Polyvanov Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017 | 7 | 2017 |
A DFT Study of the Complexation of Alginic Acid with Ca2+ Ions SI Okovytyy, PP Pivovarov, EP Pivovarov, NV Kondratjuk, KI Kalashnikova Jackson State University: 10th Southern School on Material Science and …, 2010 | 7 | 2010 |
Effect of Agaricus bisporus on gel properties and microstructure of chicken batters. H Nan, T Stepanova, B Li, N Kondratiuk Journal of Hygienic Engineering & Design 36, 2021 | 6 | 2021 |
Naukovi aspekty tekhnolohiyi solodkykh strav z kapsulovanymy probiotychnymy mikroorhanizmamy NV Kondratiuk, OP Neklesa, YP Pyvovarov Kharkiv: KhDUKhT 139, 2015 | 6 | 2015 |
Вивчення особливостей драглеутворення в системі «NEA pectin-Са2+» НВ Кондратюк, ТМ Степанова, ОВ Дубовик Міжнар. наук.-практ. конф. Актуальні пробл. та персп, 2014 | 6 | 2014 |
Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе ПП Пивоваров, ЕП Пивоваров, НВ Кондратюк, ТМ Степанова, ... ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2013 | 6 | 2013 |
Наукове обґрунтування використання капсульних продуктів із пробіотичними властивостями у складі збивної десертної продукції НВ Кондратюк Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 191-196, 2011 | 6 | 2011 |
Extraction and characteristics of pectins from melon peel: Experimental review YB Medvedkov, BY Yerenova, YG Pronina, ND Penov, OD Belozertseva, ... Journal of Chemistry and Technologies 29 (4), 650-659, 2021 | 5 | 2021 |