Формування механізму мотивації персоналу готельно-ресторанного бізнесу на основі концепції маржинального прибутку ММ Попик | 17 | 2019 |
Професійна підготовка майбутніх фахівців сфери гостинності в європейських країнах ММ Попик, АМ Реблян | 8 | 2021 |
Корпоративна культура підприємств сфери туризму та індустрії гостинності: сутнісно-структурний аналіз ММ Попик, РС Шулла, УЯ Ханас | 8 | 2020 |
ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ПІДТРИМКА ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ЩОДО ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ INFORMATION AND ANALYTICAL SUPPORT FOR MAKING … РС Шулла, ММ Попик Приазовський економічний вісник, 62-70, 2020 | 5 | 2020 |
Професійна підготовка фахівців готельно-ресторанної справи: досвід Швейцарії ММ Попик | 5 | 2019 |
Вітчизняний і зарубіжний досвід інтеграційних процесів у промисловості ММ Попик | 5 | 2017 |
Директ-костинг як інструмент контролінгу в інформаційно-аналітичному забезпеченні управління прибутком промислового підприємства РС Шулла, ММ Попик Проблеми і перспективи розвитку підприємництва, 155-160, 2015 | 5 | 2015 |
Методологічні підходи до підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу у вищій школі O Povidaychyk, M Popyk Науковий вісник Ужгородського університету. Серія:«Педагогіка. Соціальна …, 2020 | 4 | 2020 |
Теоретичні засади інтеграційних процесів у лісопромисловому комплексі ММ Попик | 3 | 2017 |
Аналітичні можливості системи управлінського обліку «директ-костинг» при прийнятті управлінських рішень в сфері готельного бізнесу РС Шулла, ММ Попик Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 50-69, 2022 | 2 | 2022 |
Особливості науково-дослідницької роботи майбутніх фахівців сфери гостинності в процесі професійної підготовки ОС Повідайчик, ММ Попик, АМ Реблян Говерла, 2021 | 2 | 2021 |
Концептуальні підходи до оцінки якості життя: зарубіжний досвід і можливості його застосування у вітчизняній теорії та практиці РС Шулла, МЯМ Попик, ВВ Зеліч Бизнес Информ, 8-14, 2020 | 2 | 2020 |
Якість як визначальний фактор забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного господарства ММ Попик | 2 | 2019 |
ЦІНОВА ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ПОНЯТТЯ ТА ФАКТОРИ ВПЛИВУ М ПОПИК, Р ШУЛЛА, У ХАНАС Мережеве електронне видання, 43, 2022 | 1 | 2022 |
Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців сфери гостинності в європейських країнах ММ Попик, АМ Реблян Norwegian Journal of development of the International Science, 24-28, 2021 | 1 | 2021 |
ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ММ Попик, РС Шулла | 1 | 2021 |
Вплив економічної стійкості лісопромислового холдингу на розвиток економіки регіону ММ Попик, ММ Пітюлич | 1 | 2018 |
International economic relations and prosp-ects for national de-velopment: contemporary challe-nges and solutions RV Korsak, MM Popyk, VV Furtiy Daugava Prin, 2018 | 1 | 2018 |
Інституційний розвиток туризму у країнах посткомуністичної центральної Європи: Вишеградська група та Балтійський регіон РВ Корсак, В Фуртій, ММ Попик | 1 | 2018 |
Вертикально інтегровані структури як основа розвитку лісопромислового комплексу регіону ММ Попик | 1 | 2017 |