Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 2812 | 2303 |
h-індекс | 31 | 28 |
i10-індекс | 80 | 74 |
Доступні для всіх
Переглянути всі1 стаття
2 статті
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Kuan-Chen Cheng國立台灣大學食品科技研究所教授Підтверджена електронна адреса в ntu.edu.tw
- Chih Yao HouNational Kaohsiung University of Science and TechnologyПідтверджена електронна адреса в nkust.edu.tw
- Chang Chao Kai中興大學Підтверджена електронна адреса в nchu.edu.tw
- Shella Permatasari SantosoPhDПідтверджена електронна адреса в ukwms.ac.id
- Hsien-Yi (Sam) HSUCity University of Hong KongПідтверджена електронна адреса в cityu.edu.hk
- Bara YudhistiraLecturer of Food Science Department, Universitas Sebelas MaretПідтверджена електронна адреса в staff.uns.ac.id
- Shin-Ping LinAssociate professor, School of food safety, Taipei medical universityПідтверджена електронна адреса в tmu.edu.tw
- Mohsen GavahianNational Pingtung University of Science and TechnologyПідтверджена електронна адреса в mail.npust.edu.tw
- Ming-Shiun Tsai大葉大學藥用植物與食品保健學系所教授Підтверджена електронна адреса в mail.dyu.edu.tw
- Yuwen TingПідтверджена електронна адреса в scarletmail.rutgers.edu
- Jhih-Ying Ciou (邱致穎)Tunghai University, TaiwanПідтверджена електронна адреса в thu.edu.tw
- Lai, Ping-ShanDepartment of Chemistry, National Chung Hsing UniversityПідтверджена електронна адреса в email.nchu.edu.tw