Підписатись
Ольга Петрівна Слободян/Ольга Петровна Слободян/Olga Slobodyan
Ольга Петрівна Слободян/Ольга Петровна Слободян/Olga Slobodyan
доцент кафедри біотехнології і мікробіології, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методологічні аспекти творчого саморозвитку особистості
ОП Слободян
Педагогіка і психологія формування творчої особистості: проблеми і пошуки …, 2002
92002
Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком
О Арпуль, О Слободян, М Макаров, О Матиящук
Продовольча індустрія АПК, 33-37, 2016
52016
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ САНІТАРНОЇ ПІДГОТОВКИ ПРИМІЩЕНЬ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА АМІНОКИСЛОТИ ТРИПТОФАНУ
MO Shulga, N Hrehirchak, O Slobodyan
SWorldJournal, 35-40, 2022
12022
Медико-соціальні наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції
ТМ Чорна, ОП Слободян, ЛП Нещадим, ВА Заєць
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 83-91, 2016
12016
Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах
С Авдієнко, О Слободян, О Матиящук
Продовольча індустрія АПК, 13-15, 2015
12015
Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктів
ОВ Матиящук, ОП Слободян, СО Авдієнко, АМ Матиящук
12015
Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі
НА Гусятинська, ІФ Степанець, СО Авдієнко, ОП Слободян, ...
12015
Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки
ВА Заєць, ОП Слободян, ЛП Нещадим, СО Авдієнко
Якість технологій та освіти, 163-166, 2011
12011
АНАЛИЗ РИСКОВ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ВЕРМИШЕЛИ БЫСТРОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ
N Hrehirchak, O Slobodyan, S Tsapko
SWorldJournal, 16-22, 2020
2020
БИОРИСК СОВРЕМЕННОСТИ
E Matiyaschuk, M Khonkiv, O Slobodyan
SWorldJournal, 126-131, 2020
2020
Загрязнение молочного сырья
ОП Слободян, КВ Овсиенко, АВ Тимчук, АГ Пухляк
2017
Разработка методов контроля технологического процесса переработки отходов производств, использующих природные залежи каменной соли
КВ Овсиенко, АБ Финкельштейн, ОП Слободян, АВ Тимчук
2017
Науково-пошукова діяльність студентів в соціокультурному контексті
НВ Леоненко, ОП Слободян
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2017
2017
Творчий саморозвиток особистості студента аграрного коледжу
НВ Леоненко, ОП Слободян
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2017
2017
Підвищення безпеки закладів готельно-ресторанного комплексу
ОП Слободян, ВА Заєць, ЛП Нещадим
2015
Цивільний захист на підприємствах харчової промисловості
ОВ Хіврич, БД Халмурадов, ОП Слободян, АМ Литвиненко, ...
Центр учбової літератури, 2015
2015
Заходи щодо запобігання аварійній ситуації на молокопереробному підприємстві
НВ Рябоконь, ОП Слободян, ВА Заєць, АГ Пухляк
2014
Предотвращение возникновения чрезвычайных ситуаций при производстве молочных продуктов
НВ Рябоконь, СА Авдиенко, ОП Слободян, ВА Заец
2013
Забезпечення пожежної безпеки на підприємствах готельно–ресторанного комплексу
ОП Слободян, ВА Заєць, ЛП Нещадим
2013
Прогнозирование и предупреждение развития аварий на объектах АПК
ИФ Степанец, ЕВ Матиящук, ОП Слободян
2011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20