Економіка сільського господарства: навч. посібник ВК Збарський, ВІ Мацибора К.: Каравела, 264, 2009 | 75 | 2009 |
Економіка і фінанси підприємства: підручник НМ Суліма, ЛМ Степасюк, ОВ Величко К.:«ЦП «КОМПРИНТ, 124-127, 2015 | 50 | 2015 |
Удосконалення маркетингової діяльності сільськогосподарських товаровиробників ОП Гогуля, ЛМ Степасюк Економіка АПК, 61-64, 2006 | 26 | 2006 |
Економіка і фінанси підприємства НМ Суліма | 22 | 2015 |
Економіка підприємства: навч. посіб. ВВ Величко | 21 | 2010 |
Кормова база, як один із чинників підвищення ефективності виробництва продукції скотарства ЛМ Степасюк, ЗМ Тітенко Агросвіт, 15-18, 2016 | 9 | 2016 |
Економіка і фінанси підприємства ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.:/ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко, 2014 | 8 | 2014 |
Виробництво свинини в Україні: виклики сьогодення ЛМ Степасюк Вид-во" Гельветика", 2019 | 7 | 2019 |
Економіка і фінанси підприємства: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко Київ: ЦП «Компринт 300, 2013 | 7 | 2013 |
Економiка сiльського господарства. Навч. посiбник ВК Збарський, ВI Мацибора, АА Чалий, ЛМ Степасюк, СМ Рогач, ... За, 264, 2009 | 7 | 2009 |
Економіка і фінанси підприємства: навч. посіб. для студ. ВНЗ ЛМ Степасюк К.: Компринт 335, 2014 | 5 | 2014 |
Основні напрями розвитку підприємств галузі свинарства Л Степасюк Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2012 | 5 | 2012 |
Економічні засади виробництва нішевих сільськогосподарських культур СМ Рогач, ТМ Мірзоєва, ОА Томашевська, ЛМ Степасюк ЦП “Компрінт", 2021 | 4 | 2021 |
Конспект лекцій з курсу «Економіка і фінанси підприємства»(для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.030601–Менеджмент). ВВ Величко | 4 | 2015 |
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ СВИНИНИ В УКРАЇНІ ЛМ Степасюк СЕКЦІЯ 1 «ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА, АГРАРНА ПОЛІТИКА В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ, 2021 | 3 | 2021 |
Кормовиробництво як основний чинник ефективного розвитку галузі скотарства ЛМ Степасюк, АА Лопанчук Економіка АПК, 28-33, 2016 | 3 | 2016 |
Актуальні проблеми м’ясопереробної галузі та практичні підходи до вдосконалення рецептур ковбасних виробів Л Баль-Прилипко, М Ніколаєнко, О Чередніченко, С Даниленко, ... Продовольчі ресурси 10 (19), 26-37, 2022 | 2 | 2022 |
Концептуальні засади організації ефективного інформаційно-консультаційного забезпечення сільського господарства АА Брояка Агросвіт, 36-42, 2016 | 2 | 2016 |
Органічне виробництво–основний фактор підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства в сільськогосподарським підприємствах ЛМ Степасюк, ЗМ Тітенко Вісник Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України, 52-56, 2014 | 2 | 2014 |
Конкурентоспроможність виробництва продукції скотарства сільськогосподарських підприємствах. АА Лопанчук Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013 | 2 | 2013 |