Подписаться
Степасюк Людмила Михайлівна
Степасюк Людмила Михайлівна
доцент кафедри економіки підприємства ім.проф.І.Н.Романенка, НУБіП
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Економіка сільського господарства: навч. посібник
ВК Збарський, ВІ Мацибора
К.: Каравела, 264, 2009
752009
Економіка і фінанси підприємства: підручник
НМ Суліма, ЛМ Степасюк, ОВ Величко
К.:«ЦП «КОМПРИНТ, 124-127, 2015
502015
Удосконалення маркетингової діяльності сільськогосподарських товаровиробників
ОП Гогуля, ЛМ Степасюк
Економіка АПК, 61-64, 2006
262006
Економіка і фінанси підприємства
НМ Суліма
222015
Економіка підприємства: навч. посіб.
ВВ Величко
212010
Кормова база, як один із чинників підвищення ефективності виробництва продукції скотарства
ЛМ Степасюк, ЗМ Тітенко
Агросвіт, 15-18, 2016
92016
Економіка і фінанси підприємства
ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко
навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.:/ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко, 2014
82014
Виробництво свинини в Україні: виклики сьогодення
ЛМ Степасюк
Вид-во" Гельветика", 2019
72019
Економіка і фінанси підприємства: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів
ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко
Київ: ЦП «Компринт 300, 2013
72013
Економiка сiльського господарства. Навч. посiбник
ВК Збарський, ВI Мацибора, АА Чалий, ЛМ Степасюк, СМ Рогач, ...
За, 264, 2009
72009
Економіка і фінанси підприємства: навч. посіб. для студ. ВНЗ
ЛМ Степасюк
К.: Компринт 335, 2014
52014
Основні напрями розвитку підприємств галузі свинарства
Л Степасюк
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2012
52012
Економічні засади виробництва нішевих сільськогосподарських культур
СМ Рогач, ТМ Мірзоєва, ОА Томашевська, ЛМ Степасюк
ЦП “Компрінт", 2021
42021
Конспект лекцій з курсу «Економіка і фінанси підприємства»(для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.030601–Менеджмент).
ВВ Величко
42015
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ СВИНИНИ В УКРАЇНІ
ЛМ Степасюк
СЕКЦІЯ 1 «ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА, АГРАРНА ПОЛІТИКА В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ, 2021
32021
Кормовиробництво як основний чинник ефективного розвитку галузі скотарства
ЛМ Степасюк, АА Лопанчук
Економіка АПК, 28-33, 2016
32016
Актуальні проблеми м’ясопереробної галузі та практичні підходи до вдосконалення рецептур ковбасних виробів
Л Баль-Прилипко, М Ніколаєнко, О Чередніченко, С Даниленко, ...
Продовольчі ресурси 10 (19), 26-37, 2022
22022
Концептуальні засади організації ефективного інформаційно-консультаційного забезпечення сільського господарства
АА Брояка
Агросвіт, 36-42, 2016
22016
Органічне виробництво–основний фактор підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства в сільськогосподарським підприємствах
ЛМ Степасюк, ЗМ Тітенко
Вісник Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України, 52-56, 2014
22014
Конкурентоспроможність виробництва продукції скотарства сільськогосподарських підприємствах.
АА Лопанчук
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
22013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20