Підписатись
Степасюк Людмила Михайлівна
Степасюк Людмила Михайлівна
доцент кафедри економіки підприємства ім.проф.І.Н.Романенка, НУБіП
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Економіка сільського господарства: навч. посібник
ВК Збарський, ВІ Мацибора
К.: Каравела, 264, 2009
752009
Економіка і фінанси підприємства: підручник
НМ Суліма, ЛМ Степасюк, ОВ Величко
К.:«ЦП «КОМПРИНТ, 124-127, 2015
512015
Удосконалення маркетингової діяльності сільськогосподарських товаровиробників
ОП Гогуля, ЛМ Степасюк
Економіка АПК, 61-64, 2006
262006
Економіка і фінанси підприємства
НМ Суліма
222015
Економіка підприємства: навч. посіб.
ВВ Величко
212010
Кормова база, як один із чинників підвищення ефективності виробництва продукції скотарства
ЛМ Степасюк, ЗМ Тітенко
Агросвіт, 15-18, 2016
92016
Економіка і фінанси підприємства
ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко
навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.:/ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко, 2014
82014
Виробництво свинини в Україні: виклики сьогодення
ЛМ Степасюк
Вид-во" Гельветика", 2019
72019
Економіка і фінанси підприємства: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів
ЛМ Степасюк, НМ Суліма, ОВ Величко
Київ: ЦП «Компринт 300, 2013
72013
Економiка сiльського господарства. Навч. посiбник
ВК Збарський, ВI Мацибора, АА Чалий, ЛМ Степасюк, СМ Рогач, ...
За, 264, 2009
72009
Економіка і фінанси підприємства: навч. посіб. для студ. ВНЗ
ЛМ Степасюк
К.: Компринт 335, 2014
52014
Основні напрями розвитку підприємств галузі свинарства
Л Степасюк
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2012
52012
Економічні засади виробництва нішевих сільськогосподарських культур
СМ Рогач, ТМ Мірзоєва, ОА Томашевська, ЛМ Степасюк
ЦП “Компрінт", 2021
42021
Кормовиробництво як основний чинник ефективного розвитку галузі скотарства
ЛМ Степасюк, АА Лопанчук
Економіка АПК, 28-33, 2016
42016
Конспект лекцій з курсу «Економіка і фінанси підприємства»(для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.030601–Менеджмент).
ВВ Величко
42015
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ СВИНИНИ В УКРАЇНІ
ЛМ Степасюк
СЕКЦІЯ 1 «ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА, АГРАРНА ПОЛІТИКА В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ, 2021
32021
Актуальні проблеми м’ясопереробної галузі та практичні підходи до вдосконалення рецептур ковбасних виробів
Л Баль-Прилипко, М Ніколаєнко, О Чередніченко, С Даниленко, ...
Продовольчі ресурси 10 (19), 26-37, 2022
22022
Концептуальні засади організації ефективного інформаційно-консультаційного забезпечення сільського господарства
АА Брояка
Агросвіт, 36-42, 2016
22016
Органічне виробництво–основний фактор підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства в сільськогосподарським підприємствах
ЛМ Степасюк, ЗМ Тітенко
Вісник Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України, 52-56, 2014
22014
Конкурентоспроможність виробництва продукції скотарства сільськогосподарських підприємствах.
АА Лопанчук
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
22013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20