Підписатись
Татьяна Викторовна Бытка
Татьяна Викторовна Бытка
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ТВ Битка
Харчова наука і технологія, 44, 2014
22014
Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex
N Cherno, S Ozolina, T Bytka
Food science and technology 12 (4), 25-32, 2018
12018
120689 Спосіб одержання комплексу папаїну з арабіноксиланом
НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка
2020
Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїну
НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Арабіноксилан–перспективний компонент фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів і дієтичних добавок
ТВ Битка, НК Черно, СО Озоліна
2019
Вплив геміцелюлозного комплексу зародків кукурудзи на властивості папаїну
НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка
2019
ВПЛИВ ПРОДУКТІВ ОБМЕЖЕНОГО ФЕРМЕНТАТИВНОГО ГІДРОЛІЗУ АРАБІНОКСИЛАНУ КУКУРУДЗИ НА АКТИВНІСТЬ ПАПАЇНУ
НК Черно, СА Озолина, ТВ Бытка
V Міжнароднанауково-практична конференція «Perspectives of science and …, 2019
2019
Вплив деяких факторів на розчинність некрохмальних полісахаридів побічних продуктів переробки зерна кукурудзи
Т Битка
2018
Мучка та жмих зародків кукурудзи як джерело отримання некрохмальних полісахаридів
ТВ Битка
2018
95808 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ТВ Битка
2015
Вивчення впливу добавки «Холосас» на структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання
ТВ Битка
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–11