Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ТВ Битка Харчова наука і технологія, 44, 2014 | 2 | 2014 |
Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex N Cherno, S Ozolina, T Bytka Food science and technology 12 (4), 25-32, 2018 | 1 | 2018 |
120689 Спосіб одержання комплексу папаїну з арабіноксиланом НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка | | 2020 |
Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїну НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | | 2019 |
Арабіноксилан–перспективний компонент фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів і дієтичних добавок ТВ Битка, НК Черно, СО Озоліна | | 2019 |
Вплив геміцелюлозного комплексу зародків кукурудзи на властивості папаїну НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка | | 2019 |
ВПЛИВ ПРОДУКТІВ ОБМЕЖЕНОГО ФЕРМЕНТАТИВНОГО ГІДРОЛІЗУ АРАБІНОКСИЛАНУ КУКУРУДЗИ НА АКТИВНІСТЬ ПАПАЇНУ НК Черно, СА Озолина, ТВ Бытка V Міжнароднанауково-практична конференція «Perspectives of science and …, 2019 | | 2019 |
Вплив деяких факторів на розчинність некрохмальних полісахаридів побічних продуктів переробки зерна кукурудзи Т Битка | | 2018 |
Мучка та жмих зародків кукурудзи як джерело отримання некрохмальних полісахаридів ТВ Битка | | 2018 |
95808 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ТВ Битка | | 2015 |
Вивчення впливу добавки «Холосас» на структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання ТВ Битка | | 2014 |