Валентина Григорівна Захарчук; Valentina G. Zakharchuk
Валентина Григорівна Захарчук; Valentina G. Zakharchuk
Подтвержден адрес электронной почты в домене oneu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продукції ресторанного господарства: навчальний посібник
В Захарчук, Т Кунділовська, Г Гайдукович
82016
Electrochemical and corrosion properties of hydrogenated 45 and 12KH18N10T steels
VH Zakharchuk, OT Tsyrul'nyk, HM Nykyforchyn
Materials Science 41 (4), 508-519, 2005
62005
Investigation of the fat fraction enzymatic hydrolysis of the waste from production of hydrogenated fat by the lipase Rhizopus japonicus
V Skliar, G Krusir, V Zakharchuk, I Kovalenko, T Shpyrko
52019
Electrochemical properties of steels in a model hydrogen galvanic couple
VH Zakharchuk, OT Tsyrul'nyk, HM Nykyforchyn
Materials Science 41 (2), 223-229, 2005
52005
THE ROLE OF SOIL MICROBIOCENOSIS IN THE COMPOSTING OF THE ORGANIC COMPONENT OF THE MUNICIPAL SOLID WASTE
G Krusir, T Shpyrko, О Sagdeeva, V Zakharchuk
12019
Товарознавча експертиза парфумерних товарів в контексті вимог європейських стандартів
В Захарчук, Л Неруца
Науковий вісник [Одеського національного економічного університету], 81-97, 2015
12015
Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації
ЯГ Верхівкер, ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук
Харчова наука і технологія, 17-20, 2010
12010
ISOLATION OF LYSOZYME OF BLACK SEA MUSSEL MUTILUS GALLOPROVINCIALIS
GV Krusir, VG Zakharchuk, EV Sevastyanova, LN Pylypenko, ...
Journal of Chemistry and Technologies 29 (3), 410-416, 2021
2021
Investigation of the Conditions for Immobilization of Rhizopus Japonicus Lipase
V Skliar, G Krusir, V Zakharchuk, T Shpyrko, S Moshtakov
The Journal of Solid Waste Technology and Management 46 (4), 530-534, 2020
2020
INVESTIGATION OF ENZYMATIC HYDROLYSIS OF FATTY WASTE PROCESSING OF SUNFLOWER SEEDS BY IMMOBILIZED LIPASE
V Skliar, G Krusir, V Zakharchuk
Grain Products and Mixed Fodder’s 20 (1), 5-11, 2020
2020
ISOLATION OF ALFALFA SEED TRYPSIN INHIBITOR USING AFFINITY CHROMATOGRAPHY
GV Krusir, VG Zakharchuk, EV Sevastyanova, LN Pylypenko, ...
Journal of Chemistry and Technologies 28 (3), 269-277, 2020
2020
Features of modern expert researches of perfumery products
V Zakharchuk, L Nerutsa
Вісник соціально-економічних досліджень, 9-18, 2018
2018
Improvement of the composting technology of food component of municipal solid waste
G Krusir, O Sagdeeva, I Kovalenko, M Malovanyy, V Zakharchuk
Environmental problems, 3 (3), 2018, 145-156, 2018
2018
THE BASIC PRINCIPLES OF THE STATE POLICY IN THE FIELD OF CONSUMER PROTECTION IN THE MARKET OF ORGANIC PRODUCTS
LN Valentina ZAKHARCHUK
Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. праць (ISSN 2313-4569) 1 …, 2018
2018
Factors for improving the quality of environmentally safe textiles based on linen fibers
V Zakharchuk, O Kuiemzhy
Науковий вісник [Одеського національного економічного університету], 34-48, 2017
2017
Management of basic processes of services in the context of the international technical regulation
V Zakharchuk
Socio-economic research bulletin. - 2014. - Issue 4. - С. 132-136. - Режим …, 2014
2014
Перспективи та напрямки розвитку ринку персональних комп’ютерів
А Лісняк
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Товарознавство і …, 2011
2011
Ідентифікація критичних контрольних точок процесу виробництва білого вина за системою НАССР
ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 327-329, 2011
2011
Ідентифікація ризиків продукції виноробного підприємства за системою НАССР
ГВ Крусір, ВГ Захарчук, ІФ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 218-221, 2011
2011
Розробка методів визначення пріоритетності контрольних точок процессу виробництва білого вина за системою НАССР
ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 330-333, 2011
2011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20