Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб ВГ Захарчук, ТА Кунділовська, ГЄ Гайдукович Одеса: ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ 479, 2016 | 12 | 2016 |
Investigation of the fat fraction enzymatic hydrolysis of the waste from production of hydrogenated fat by the lipase Rhizopus japonicus V Skliar, G Krusir, V Zakharchuk, I Kovalenko, T Shpyrko | 9 | 2019 |
Electrochemical and corrosion properties of hydrogenated 45 and 12KH18N10T steels VH Zakharchuk, OT Tsyrul'nyk, HM Nykyforchyn Materials Science 41, 508-519, 2005 | 7 | 2005 |
Electrochemical properties of steels in a model hydrogen galvanic couple VH Zakharchuk, OT Tsyrul'nyk, HM Nykyforchyn Materials Science 41 (2), 223-229, 2005 | 7 | 2005 |
Товарознавча експертиза парфумерних товарів в контексті вимог європейських стандартів В Захарчук, Л Неруца Науковий вісник [Одеського національного економічного університету], 81-97, 2015 | 4 | 2015 |
ISOLATION OF LYSOZYME OF BLACK SEA MUSSEL MUTILUS GALLOPROVINCIALIS GV Krusir, VG Zakharchuk, EV Sevastyanova, LN Pylypenko, ... Journal of Chemistry and Technologies 29 (3), 410-416, 2021 | 3 | 2021 |
The role of soil microbiocenosis in the composting of the organic component of the municipal solid waste G Krusir, T Shpyrko, О Sagdeeva, V Zakharchuk | 3 | 2019 |
INVESTIGATION OF ENZYMATIC HYDROLYSIS OF FATTY WASTE PROCESSING OF SUNFLOWER SEEDS BY IMMOBILIZED LIPASE V Skliar, G Krusir, V Zakharchuk Grain Products and Mixed Fodder’s 20 (1), 5-11, 2020 | 2 | 2020 |
Isolation of Alfalfa Seed Trypsin Inhibitor using Affinity Chromatography GV Krusir, VG Zakharchuk, EV Sevastyanova, LN Pylypenko, ... Journal of Chemistry and Technologies 28 (3), 269-277, 2020 | 1 | 2020 |
Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації ЯГ Верхівкер, ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук Харчова наука і технологія, 17-20, 2010 | 1 | 2010 |
ВИДІЛЕННЯ ІНГІБІТОРА ТРИПСИНУ НАСІННЯ ЛЮЦЕРНИ З ДОПОМОГОЮ АФФІННОЇ ХРОМАТОГРАФІЇ GV Krusir, VG Zakharchuk, EV Sevastyanova, LN Pylypenko, ... | | 2021 |
Investigation of the Conditions for Immobilization of Rhizopus Japonicus Lipase V Skliar, G Krusir, V Zakharchuk, T Shpyrko, S Moshtakov The Journal of Solid Waste Technology and Management 46 (4), 530-534, 2020 | | 2020 |
Features of modern expert researches of perfumery products V Zakharchuk, L Nerutsa Вісник соціально-економічних досліджень, 9-18, 2018 | | 2018 |
Improvement of the composting technology of food component of municipal solid waste G Krusir, O Sagdeeva, I Kovalenko, M Malovanyy, V Zakharchuk Environmental problems, 3 (3), 2018, 145-156, 2018 | | 2018 |
THE BASIC PRINCIPLES OF THE STATE POLICY IN THE FIELD OF CONSUMER PROTECTION IN THE MARKET OF ORGANIC PRODUCTS LN Valentina ZAKHARCHUK Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. праць (ISSN 2313-4569) 1 …, 2018 | | 2018 |
Factors for improving the quality of environmentally safe textiles based on linen fibers V Zakharchuk, O Kuiemzhy Науковий вісник [Одеського національного економічного університету], 34-48, 2017 | | 2017 |
Товароведческая экспертиза парфюмерных товаров в контексте требований европейских стандартов ВГ Захарчук, ЛВ Неруца Науковий вісник Одеського національного економічного університету, 81-97, 2015 | | 2015 |
Management of basic processes of services in the context of the international technical regulation V Zakharchuk Socio-economic research bulletin. - 2014. - Issue 4. - С. 132-136. - Режим …, 2014 | | 2014 |
Перспективи та напрямки розвитку ринку персональних комп’ютерів А Лісняк Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Товарознавство і …, 2011 | | 2011 |
Ідентифікація критичних контрольних точок процесу виробництва білого вина за системою НАССР ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 327-329, 2011 | | 2011 |