Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання ОЛ Соловйова | 12 | 2011 |
Вітаміни групи в. Амігдалін О Лисенко, С Гирич Матеріали конференцій МЦНД, 80-82, 2020 | 1 | 2020 |
Стан атмосферного повітря у Вінниці та вінницькій області СТВ Лисенко О.Л., Гирич С.В. Інтелект XXI, 86-90, 2020 | 1* | 2020 |
Особливості виготовлення пористого шоколаду на сучасних технологічних лініях. ЛО Л. вісник Львівського торговельно-економічного університету. технічні науки, 60-66, 2021 | | 2021 |
ВВЕДЕННЯ ПРИКОРМУ ДІТЯМ З ХАРЧОВОЮ АЛЕРГІЄЮ ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ІО Мазуркевич The 2nd International scientific and practical conference “The world of …, 2020 | | 2020 |
Збагаченння желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ЮВ Бондаренко, ОА Білик | | 2020 |
Збагачення желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту. БОА Лисенко О.Л., Гирич С.В., Бондаренко Ю.В. Наукові праці університету харчових технологій 26 (6), 180-188, 2020 | | 2020 |
АЛЕРГЕНИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ІО Мазуркевич МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 64, 2020 | | 2020 |
СТАН ПОВЕРХНЕВИХ ВОД М. ВІННИЦІ ТА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА СИСТЕМИ ОЧИСТКИ ВОДИ НА ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ОЛ Лисенко Інтелект XXI, C91-95, 2020 | | 2020 |
Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ВМ Бандура Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Визначення впливу цукру і цукрозамінників на структурно-механічні властивості мармеладної маси і готового мармеладу ГСВ Соловйова О.Л. Україна та ЄС: подолання технічних барєрів у торгівлі:міжнар. науково-практ …, 2015 | | 2015 |
Використання молока у виробництві желейного мармеладу ГСВ Соловйова О.Л. Товарознавство та торгівельне підприємництво:стан, проблеми та перспективи …, 2013 | | 2013 |
Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані АМ Дорохович, ОЛ Соловйова | | 2011 |
Нові кондитерські вироби зниженої калорійності і глікемічності. СО Л.. Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів …, 2010 | | 2010 |
Желейний мармелад ДАМ Соловйова О.Л. | | 2010 |
Желейний мармелад ДАМ Соловйова О.Л. | | 2010 |
Желейний мармелад ДАМ Соловйова О.Л. | | 2010 |
Желейний мармелад ДАМ Соловйова О.Л. | | 2010 |
Желейний мармелад ДАМ Соловйова О.Л. | | 2010 |
Желейний мармелад ДАМ Соловйова О.Л. | | 2010 |