Подписаться
Оксана Лисенко
Оксана Лисенко
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Подтвержден адрес электронной почты в домене vtei.com.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
ОЛ Соловйова
122011
Вітаміни групи в. Амігдалін
О Лисенко, С Гирич
Матеріали конференцій МЦНД, 80-82, 2020
12020
Стан атмосферного повітря у Вінниці та вінницькій області
СТВ Лисенко О.Л., Гирич С.В.
Інтелект XXI, 86-90, 2020
1*2020
Особливості виготовлення пористого шоколаду на сучасних технологічних лініях.
ЛО Л.
вісник Львівського торговельно-економічного університету. технічні науки, 60-66, 2021
2021
ВВЕДЕННЯ ПРИКОРМУ ДІТЯМ З ХАРЧОВОЮ АЛЕРГІЄЮ
ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ІО Мазуркевич
The 2nd International scientific and practical conference “The world of …, 2020
2020
Збагаченння желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту
ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ЮВ Бондаренко, ОА Білик
2020
Збагачення желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту.
БОА Лисенко О.Л., Гирич С.В., Бондаренко Ю.В.
Наукові праці університету харчових технологій 26 (6), 180-188, 2020
2020
АЛЕРГЕНИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ІО Мазуркевич
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 64, 2020
2020
СТАН ПОВЕРХНЕВИХ ВОД М. ВІННИЦІ ТА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА СИСТЕМИ ОЧИСТКИ ВОДИ НА ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
ОЛ Лисенко
Інтелект XXI, C91-95, 2020
2020
Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості
ОЛ Лисенко, СВ Гирич, ВМ Бандура
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Визначення впливу цукру і цукрозамінників на структурно-механічні властивості мармеладної маси і готового мармеладу
ГСВ Соловйова О.Л.
Україна та ЄС: подолання технічних барєрів у торгівлі:міжнар. науково-практ …, 2015
2015
Використання молока у виробництві желейного мармеладу
ГСВ Соловйова О.Л.
Товарознавство та торгівельне підприємництво:стан, проблеми та перспективи …, 2013
2013
Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані
АМ Дорохович, ОЛ Соловйова
2011
Нові кондитерські вироби зниженої калорійності і глікемічності.
СО Л..
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів …, 2010
2010
Желейний мармелад
ДАМ Соловйова О.Л.
2010
Желейний мармелад
ДАМ Соловйова О.Л.
2010
Желейний мармелад
ДАМ Соловйова О.Л.
2010
Желейний мармелад
ДАМ Соловйова О.Л.
2010
Желейний мармелад
ДАМ Соловйова О.Л.
2010
Желейний мармелад
ДАМ Соловйова О.Л.
2010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20