Experimental and simulation modeling of the heat exchanche process while boiling vegetable juice A Cherevko, O Mayak, S Kostenko, A Sardarov Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv restorannoho …, 2019 | 13 | 2019 |
Моделювання технологічних процесів харчових виробництв ВО Потапов Харків: ХДУХТ, 2008 | 13 | 2008 |
Експериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого соку ОІ Черевко, ОА Маяк, СМ Костенко, АМ Сардаров Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 4 | 2019 |
Дослідження процесів вакуумного мікрохвильового концентрування та сушіння пряної сировини ВО Потапов, ЮІ Єфремов, СВ Михайлова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 36-40, 2014 | 3 | 2014 |
Реология в процессах производства пищевых продуктов: учеб. пособ. в 2-х ч. Ч. 1. Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей АИ Черевко, ВМ Михайлов, ВИ Маяк, ОА Маяк, ОІ Черевко, ... Харьков: ХГУПТ, 2012 | 3 | 2012 |
Оцінка тепломасообмінного обладнання шляхом імітаційного моделювання ОІ Черевко, ОА Маяк, СМ Костенко, АМ Сардаров | 2 | 2019 |
Iinfluence of main technological parameters of drying on quality of bagasse from carrot and beet A Sardarov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol, G Shershnev EUREKA: Life Sciences, 62-70, 2018 | 2 | 2018 |
Research of structural characteristics and kinetics of drying process raw material in vibration vacuum dryer A Sardarov, O Mayak, G Shershnev Scientific Works of National University of Food Technologies 24 (6), 110-118, 2018 | 2 | 2018 |
Перспективні напрями розвитку холодильних систем з акумуляцією холоду ВО Потапов, ОВ Петренко, ВВ Золотарьов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 2 | 2013 |
До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів ВО Потапов, ВВ Качалов, СВ Михайлова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 2 | 2013 |
Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки ВО Потапов, ММ Цуркан Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 2 | 2012 |
Devising a Technique for Manufacturing Canned Beans with Soaking under the Conditions of Electric Contact Heating A Shevchenko, O Mayak, B Mykhailov, S Prasol, O Mykhailova Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 120, 2022 | 1 | 2022 |
Devising manufacturing techniques for making culinary meals using vegetable concentrates V Mikhaylov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 45-51, 2020 | 1 | 2020 |
Simulation of the radiant heat transfer process in the elements of roasting equipment S Kostenko, N Fedak, O Mayak ScienceRise, 80-88, 2020 | 1 | 2020 |
Дослідження структурних характеристик і кінетики процесу сушіння рослинної сировини у вібраційній вакуумній сушарці АМ Сардаров, ОА Маяк, ГГ Шершньов Наукові праці Національного університету харчових технологій, 110-118, 2018 | 1 | 2018 |
Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини ВІ Маяк, ОА Маяк, БВ Ляшенко, АМ Сардаров Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 1 | 2014 |
Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм ВО Потапов, МФ Перцевий, ПВ Гурський Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 399-402, 2012 | 1 | 2012 |
Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі ГВ Дейниченко, ВО Потапов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 1 | 2011 |
Perspectives of Vegetable Pressed Skins Processing and Use in Food Industry A Cherevko, V Mikhaylov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol, A Sardarov EUREKA: Life Sciences,(1), 37-43, 2021 | | 2021 |
Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку O Cherevko, O Mayak, S Kostenko, A Sardarov Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 224-238, 2019 | | 2019 |