Підписатись
Ольга Маяк, Olga Mayak
Ольга Маяк, Olga Mayak
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Підтверджена електронна адреса в hduht.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Experimental and simulation modeling of the heat exchanche process while boiling vegetable juice
A Cherevko, O Mayak, S Kostenko, A Sardarov
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv restorannoho …, 2019
132019
Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
ВО Потапов
Харків: ХДУХТ, 2008
132008
Експериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого соку
ОІ Черевко, ОА Маяк, СМ Костенко, АМ Сардаров
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
42019
Дослідження процесів вакуумного мікрохвильового концентрування та сушіння пряної сировини
ВО Потапов, ЮІ Єфремов, СВ Михайлова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 36-40, 2014
32014
Реология в процессах производства пищевых продуктов: учеб. пособ. в 2-х ч. Ч. 1. Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей
АИ Черевко, ВМ Михайлов, ВИ Маяк, ОА Маяк, ОІ Черевко, ...
Харьков: ХГУПТ, 2012
32012
Оцінка тепломасообмінного обладнання шляхом імітаційного моделювання
ОІ Черевко, ОА Маяк, СМ Костенко, АМ Сардаров
22019
Iinfluence of main technological parameters of drying on quality of bagasse from carrot and beet
A Sardarov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol, G Shershnev
EUREKA: Life Sciences, 62-70, 2018
22018
Research of structural characteristics and kinetics of drying process raw material in vibration vacuum dryer
A Sardarov, O Mayak, G Shershnev
Scientific Works of National University of Food Technologies 24 (6), 110-118, 2018
22018
Перспективні напрями розвитку холодильних систем з акумуляцією холоду
ВО Потапов, ОВ Петренко, ВВ Золотарьов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
22013
До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів
ВО Потапов, ВВ Качалов, СВ Михайлова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
22013
Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки
ВО Потапов, ММ Цуркан
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
22012
Devising a Technique for Manufacturing Canned Beans with Soaking under the Conditions of Electric Contact Heating
A Shevchenko, O Mayak, B Mykhailov, S Prasol, O Mykhailova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 120, 2022
12022
Devising manufacturing techniques for making culinary meals using vegetable concentrates
V Mikhaylov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 45-51, 2020
12020
Simulation of the radiant heat transfer process in the elements of roasting equipment
S Kostenko, N Fedak, O Mayak
ScienceRise, 80-88, 2020
12020
Дослідження структурних характеристик і кінетики процесу сушіння рослинної сировини у вібраційній вакуумній сушарці
АМ Сардаров, ОА Маяк, ГГ Шершньов
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 110-118, 2018
12018
Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини
ВІ Маяк, ОА Маяк, БВ Ляшенко, АМ Сардаров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
12014
Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм
ВО Потапов, МФ Перцевий, ПВ Гурський
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 399-402, 2012
12012
Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі
ГВ Дейниченко, ВО Потапов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
12011
Perspectives of Vegetable Pressed Skins Processing and Use in Food Industry
A Cherevko, V Mikhaylov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol, A Sardarov
EUREKA: Life Sciences,(1), 37-43, 2021
2021
Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку
O Cherevko, O Mayak, S Kostenko, A Sardarov
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 224-238, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20