Ірина Сімонова | Iryna Simonova
Ірина Сімонова | Iryna Simonova
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages
IR U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(96)), Р.44-50., 2018
15*2018
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk
EUREKA: Life Sciences, 35-42, 2017
62017
Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням
МЗ Паска, ІІ Маркович
42020
Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевиці
МЗ Паска, ІІ Маркович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
42014
Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю
ІІ Маркович
Харчова наука та технологія 9 (1), 2015
22015
Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання
ІІ Маркович
Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2015
22015
Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматичних рослин
МЗ Паска, ІІ Маркович, ІО Мартинюк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
22013
Using of non-traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes
I Basarab, U Drachuk, B Halukh, H Koval, I Simonova, N Herez
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
12021
QUALITY MANAGEMENT AND SAFETY CONTROL OF SEMI-FINISHED PRODUCTION IN THE CONTEXT OF THE HAССP SYSTEM
L Peshuk, I Simonova, B Halukh
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 35-37, 2020
12020
Expanding the range of sausage products of special purpose
B Halukh, U Drachuk, I Simonova, I Basarab, I Romashko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
12020
. Microscopic examination of chops with content of lentil flour
OG I. Simonova, L. Peshuk
Ukranian Jornal of Food Science 7 (1), РР. 16-26., 2019
1*2019
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин
ІІ Сімонова
12018
Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас
ІІ Маркович, МЗ Паска
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів
ІІ Маркович
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (74)), 2015
12015
Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів
ІІ Маркович
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (74)), 2015
12015
Дослідження амінокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю
ІІ Маркович
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 2014
12014
Функціонально-технологічні показники напівкопчених ковбас із частковою заміною м’ясної сировини борошном сочевиці
МЗ Паска, ІІ Маркович, Р Симонов
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при викорстанні сочевиці
МЗ Паска, ІІ Маркович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
12013
Prospects for using extractive oils of spicy-aromatic raw materials in the technology of formed semi-finished products
L Peshuk, I Simonova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
2021
Розробка м'ясо-рибних формованих напівфабрикатів для геродієтичного харчування
ЛВ Пешук, ІІ Сімонова
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20