Follow
Ірина Сімонова | Iryna Simonova
Ірина Сімонова | Iryna Simonova
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages
IR U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(96)), Р.44-50., 2018
24*2018
Assessment of organoleptic and functional-technological indices of truncated semi-finished products
II Simonova, LV Peshuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
72019
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk
EUREKA: Life Sciences, 35-42, 2017
62017
Modern trend–health products with microalgae
L Peshuk, I Simonova, I Shtyk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
52022
Тренд сучасності–продукція оздоровчого призначення з мікроводорослями
ЛВ Пешук, І Сімонова, ІІ Штик
Науковий вісник ЛНУВМБ ім. СЗ Гжицького 24 (24), 97, 2022
52022
Quality management and safety control of semi-finished production in the context of the HAССP system
L Peshuk, I Simonova, B Halukh
Specialized and multidisciplinary scientific researches: Collection of …, 2020
52020
The influence of various heat treatment methods on the technology of special purpose meat delicacies
LV Peshuk, II Simonova
Modern engineering research: Topical problems, challenges and modernity …, 2020
52020
Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням
МЗ Паска, ІІ Маркович
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-188, 2013
52013
The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics
IM Basarab, UR Drachuk, IS Romashko, BI Halukh, II Simonova, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
42019
Using of non-traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes
I Basarab, U Drachuk, B Halukh, H Koval, I Simonova, N Herez
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
32021
Expanding the range of sausage products of special purpose
B Halukh, U Drachuk, I Simonova, I Basarab, I Romashko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
32020
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed
BI Simonova I., Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B.
Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), Р. 435-439, 2020
32020
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин
ІІ Сімонова
32018
Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевиці
МЗ Паска, ІІ Маркович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Сімонова
22020
5. A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper
OM M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2017
2*2017
Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю
ІІ Маркович
Харчова наука та технологія 9 (1), 2015
22015
Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас
ІІ Маркович, МЗ Паска
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
22015
Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання
ІІ Маркович
Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2015
22015
Огляд стратегій розвитку та особливостей виробництва інноваційних продуктів з водоростей
Л Пешук, І Сімонова, Д Приходько
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
12023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20