The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages IR U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(96)), Р.44-50., 2018 | 16* | 2018 |
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk EUREKA: Life Sciences, 35, 2017 | 5 | 2017 |
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed BI Simonova I., Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), Р. 435-439, 2020 | 3 | 2020 |
Expanding the range of sausage products of special purpose B Halukh, U Drachuk, I Simonova, I Basarab, I Romashko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 2 | 2020 |
Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас ІІ Маркович, МЗ Паска Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 2 | 2015 |
Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання ІІ Маркович Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2015 | 2 | 2015 |
Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевиці МЗ Паска, ІІ Маркович Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 2 | 2014 |
Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням МЗ Паска, ІІ Маркович Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-188, 2013 | 2 | 2013 |
Using of non-traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes I Basarab, U Drachuk, B Halukh, H Koval, I Simonova, N Herez Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 1 | 2021 |
Розробка м'ясо-рибних формованих напівфабрикатів для геродієтичного харчування ЛВ Пешук, ІІ Сімонова Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021 | 1 | 2021 |
QUALITY MANAGEMENT AND SAFETY CONTROL OF SEMI-FINISHED PRODUCTION IN THE CONTEXT OF THE HAССP SYSTEM L Peshuk, I Simonova, B Halukh Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 35-37, 2020 | 1 | 2020 |
. Microscopic examination of chops with content of lentil flour OG I. Simonova, L. Peshuk Ukranian Jornal of Food Science 7 (1), РР. 16-26., 2019 | 1* | 2019 |
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин ІІ Сімонова | 1 | 2018 |
Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю ІІ Маркович Харчова наука та технологія 9 (1), 2015 | 1 | 2015 |
Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів ІІ Маркович Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (74)), 2015 | 1 | 2015 |
Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів ІІ Маркович Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (74)), 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження амінокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю ІІ Маркович Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 2014 | 1 | 2014 |
Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматичних рослин МЗ Паска, ІІ Маркович, ІО Мартинюк Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 1 | 2013 |
Prospects for using extractive oils of spicy-aromatic raw materials in the technology of formed semi-finished products L Peshuk, I Simonova Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | | 2021 |
TECHNOLOGY OF OBTAINING ESSENTIAL OIL EXTRACTS FROM SPICY AND AROMATIC RAW MATERIALS AND THEIR INFLUENCE ON MEAT AND FISH MOLDED READY-TO-COOK PRODUCTS LV Peshuk, II Ibatullin, IG Radzievska, II Simonova Journal of Chemistry and Technologies 29 (4), 614-624, 2021 | | 2021 |