Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 12-17, 2016 | 6 | 2016 |
The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water LG Vinnikova, KV Pronkina | 5 | 2016 |
Дослідження реологічних властивостей комплексів гідроколоїдів в якості плівкоутворюючих покриттів ЛГ Віннікова, АВ Кишеня, КВ Пронькіна Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (30)), 51-56, 2016 | 5 | 2016 |
Вплив електроактивованої води на мікробіологічні показники м’ясної сировини КВ Пронькіна Наукові праці ОНАХТ 48, 110-114, 2015 | 3 | 2015 |
Зміна властивостей гідроколоїдів під впливом електроактивоаної води ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 2 | 2016 |
Вплив електроактивованої води на стабільність забарвлення м’ясних продуктів ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна | 2 | 2016 |
Improving quality of apple powder confectionery ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик Technology Audit and Production Reserves 3 (3), 12-17, 2016 | 2 | 2016 |
Вплив електроактивованої води на розвиток поверхневої мікрофлори м'яса КВ Пронькіна, ЛГ Віннікова Технологічний аудит та резерви виробництва, 8-12, 2016 | 2 | 2016 |
Improving efficiency of the dry protein preparations hydrated with the electro activated water KV Pronkina, AV Kisheniia, LG Vinnikova Ukrainian Journal of Food Science 3 (2), 216-224, 2015 | 2 | 2015 |
Изменение свойств камедей при гидратации электроактивированной водой КВ Пронькина East European Scientific Journal, 146-150, 2015 | 2* | 2015 |
Вплив електроактивованої води на вміст залишкового нітриту натрію у м’ясних продуктах. (тези) КВ Пронькіна Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми. Зб. тез доповідей, 73-75, 2015 | 2 | 2015 |
Вплив фракцій електроактивованої води на розчинність білків м’яса ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна Технологический аудит и резервы производства 5 (7 (25)), 36-38, 2015 | 2 | 2015 |
Вплив електроактивованої води на властивості свинини з пороком автолізу ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна Харчова наука і технологія, 48-51, 2015 | 2 | 2015 |
Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини КВ Пронькіна, ЛГ Віннікова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (75), 36-43, 2015 | 2 | 2015 |
Корегування рН м'яса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої води КВ Пронькіна Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і …, 2014 | 2 | 2014 |
Корегування рН мʼяса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої води КВ Пронькіна Розвиток харчових виробництв, ресторанного і готельного господарств і …, 2014 | 2 | 2014 |
Вдосконалення технології м’ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води КВ Пронькіна ОНАХТ, 2016 | 1 | 2016 |
Изменение свойств гидроколлоидов под влиянием электроактивированной воды ЛГ Винникова, КВ Пронькина Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 1 | 2016 |
Використання електроактивованої води для гідратації гідроколоїдів КВ Пронькіна, ЛГ Віннікова Продовольча індустрія АПК, 29-32, 2016 | 1 | 2016 |
Влияние гидратированных белковых препаратов на функционально-технологические свойства колбасного фарша КВ Пронькина Наука и мир 1 (2(30)), 74-76, 2016 | 1 | 2016 |