Підписатись
Ксения Пронькина
Ксения Пронькина
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку
ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 12-17, 2016
62016
The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water
LG Vinnikova, KV Pronkina
52016
Дослідження реологічних властивостей комплексів гідроколоїдів в якості плівкоутворюючих покриттів
ЛГ Віннікова, АВ Кишеня, КВ Пронькіна
Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (30)), 51-56, 2016
52016
Вплив електроактивованої води на мікробіологічні показники м’ясної сировини
КВ Пронькіна
Наукові праці ОНАХТ 48, 110-114, 2015
32015
Зміна властивостей гідроколоїдів під впливом електроактивоаної води
ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Вплив електроактивованої води на стабільність забарвлення м’ясних продуктів
ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна
22016
Improving quality of apple powder confectionery
ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик
Technology Audit and Production Reserves 3 (3), 12-17, 2016
22016
Вплив електроактивованої води на розвиток поверхневої мікрофлори м'яса
КВ Пронькіна, ЛГ Віннікова
Технологічний аудит та резерви виробництва, 8-12, 2016
22016
Improving efficiency of the dry protein preparations hydrated with the electro activated water
KV Pronkina, AV Kisheniia, LG Vinnikova
Ukrainian Journal of Food Science 3 (2), 216-224, 2015
22015
Изменение свойств камедей при гидратации электроактивированной водой
КВ Пронькина
East European Scientific Journal, 146-150, 2015
2*2015
Вплив електроактивованої води на вміст залишкового нітриту натрію у м’ясних продуктах. (тези)
КВ Пронькіна
Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми. Зб. тез доповідей, 73-75, 2015
22015
Вплив фракцій електроактивованої води на розчинність білків м’яса
ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна
Технологический аудит и резервы производства 5 (7 (25)), 36-38, 2015
22015
Вплив електроактивованої води на властивості свинини з пороком автолізу
ЛГ Віннікова, КВ Пронькіна
Харчова наука і технологія, 48-51, 2015
22015
Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини
КВ Пронькіна, ЛГ Віннікова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (75), 36-43, 2015
22015
Корегування рН м'яса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої води
КВ Пронькіна
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і …, 2014
22014
Корегування рН мʼяса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої води
КВ Пронькіна
Розвиток харчових виробництв, ресторанного і готельного господарств і …, 2014
22014
Вдосконалення технології м’ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води
КВ Пронькіна
ОНАХТ, 2016
12016
Изменение свойств гидроколлоидов под влиянием электроактивированной воды
ЛГ Винникова, КВ Пронькина
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
12016
Використання електроактивованої води для гідратації гідроколоїдів
КВ Пронькіна, ЛГ Віннікова
Продовольча індустрія АПК, 29-32, 2016
12016
Влияние гидратированных белковых препаратов на функционально-технологические свойства колбасного фарша
КВ Пронькина
Наука и мир 1 (2(30)), 74-76, 2016
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20