Підписатись
Юлія Наконечна
Юлія Наконечна
к.т.н. доц.. Наконечна Ю.Г.,доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
G Khomych, Y Matsuk, J Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2017
82017
Юлія Олександрівна Басова, and Юлія Григорівна Наконечна."
АБ Бородай
Сучасні тенденції у сфері харчової безпеки, 2021
72021
Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива
ЮГ Наконечна, ІС Тюрікова
Київський національний університет культури і мистецтв, 2020
72020
Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЮГ Наконечна, ЛВ Леухіна, СМ Лосєва
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
62013
Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини
РЮ Павлюк, ЮГ Наконечна, АВ Хоменко, КВ Кострова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
52011
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини: Монографія
ТЮ Суткович, АТ Безусов, ВЯ Плахотін, ГП Хомич, ЮГ Наконечна
За ред. ВЯ Плахотіна.-Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
52009
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, ЛМ Медведь, ТЄ Лебеденко
42020
Биотехнология оздоровительных кисломолочных напитков на основе пахты с использованием наноструктурированных добавок из пряных овощей
АВ Хоменко, ЮГ Наконечная, РЮ Павлюк
Экономика и технологии в инновационном развитии общества XXI века, ФГБОУ ВПО …, 2013
42013
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використанням
ЮА Ястреба
32012
Удосконалення технології переробки бузини чорної при виробництві харчових продуктів
ТМ Басюк, ЮГ Наконечна
URL: http://dspace. puet. edu. ua/handle/123456789/10422, 0
2
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮГ Наконечна, ІВ Чоні, НВ Тесленко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
12022
Сучасні тенденції у сфері харчової безпеки
АБ Бородай, ЮО Басова, ЮГ Наконечна
12021
Оптимізація технологічних характеристик м’ясних маринованих напівфабрикатів
ГП Хомич, ЛБ Олійник, ЮГ Наконечна
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 127-135, 2021
12021
Розроблення технології виробів з крекерного тіста з підвищеним вмістом біологічно активних речовин
СП Охремчук
12020
СФЕРИФІКАЦІЯ ЯК МЕТОД МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ
ШДГ Наконечна Ю. Г., Люлько М. В.
Abstracts of the 5th International scientific and practical conference …, 2020
12020
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУ
ЮГ Наконечна, АГ Трехан
Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 45-річчю від дня …, 2019
1*2019
Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій
РЮ Павлюк, ЮГ Наконечна, ВВ Погарська, АВ Хоменко, КВ Кострова, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОО Юр’єва, ЮГ Наконечна, ВА Бондаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
Використання інуліну в технологіях харчових продуктів
Ю Наконечна, Г Хомич, О Горобець
2024
Шляхи використання вторинних продуктів пивоварного виробництва
ЮГ Наконечна, СС Кондратенко
2024
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20