Реологічні методи дослідження сировини і харчових продуктів та автоматизація розрахунків реологічних характеристик ГПВ Горальчук А.Б., Пивоваров П.П., Гринченко О.О., Погожих М.І, Полевич В.В. навч. пос./АБ Горальчук та ін.–Харків, 63, 2006 | 59 | 2006 |
Переработка продукции растительного и животного происхождения АВ Богомолов, ФВ Перцевой Санкт-Петербург: ГИОРД, 2003 | 39 | 2003 |
Системные исследования технологий переработки продуктов питания ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко, АЛ Фощан, ... ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко и др, 2000 | 23 | 2000 |
Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции на основе полуфабрикатов функциональных композиций: дис.… д-ра. техн. наук ОА Гринченко дис.… д-ра. техн. наук./ОА Гринченко, 2005 | 19 | 2005 |
Теоретичні основи технології громадського харчування ПП Пивоваров, ОО Гринченко Навчальний посібник. Частина 1, 2001 | 18 | 2001 |
The study of surface-active agents’ impact on the strength of interfacial adsorption layers O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko | 14 | 2014 |
Реологiчнi методи дослiдження сировини i харчових продуктiв та автоматизацiя розрахункiв рео-логiчних характеристик АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МI Погожих, ВВ Полевич, ... Навчальний посiбник, 63, 2006 | 14 | 2006 |
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць ОП Пивоварова Харків: ХДУХТ, 2009 | 13 | 2009 |
Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов ФВ Перцевой, АЛ Фощан, ЮА Савгира, ОА Гринченко, ПП Пивоваров Днепропетровск: Пороги 204, 2003 | 12 | 2003 |
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції ДО Тютюкова, НГ Гринченко, ПП Пивоваров, ОО Гринченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 11 | 2017 |
Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive products O Kotlyar, A Goralchuk, O Grynchenko, O Riabets Ukrainian food journal, 361-371, 2014 | 10 | 2014 |
Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ВМ Михайлов, СВ Іванов, АА Коваленко, ... ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ВМ Михайлов, СВ Іванов, АА Коваленко, ЄП …, 2011 | 9 | 2011 |
INFLUENCE OF FORMULATION INGREDIENTS OF DRY FAT SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR WHIPPING ON MECHANICAL STRENGTH OF FOAM MASSES. O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 2014 | 7* | 2014 |
Технология взбитых изделий на основе метилцеллюлозы и овощей ОА Гринченко Дисс… канд. техн. наук 5, 16, 1989 | 7 | 1989 |
Технология переработки продуктов питания с использованием модификаторов: монография ФВ Перцевой, ЮА Савгира, АЛ Фощан, ОА Гринченко, ПП Пивоваров, ... Харьков.: ХГАТОП, 1998 | 6 | 1998 |
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами ЛФ Товма, АБ Горальчук, ОО Гринченко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 48-53, 2014 | 5 | 2014 |
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами ЛФ Товма, АБ Горальчук, ОО Гринченко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 48-53, 2014 | 5 | 2014 |
Технологическая оценка бобового сырья для производства кулинарной продукции ЖА Ильчакова, ОА Гринченко, ПП Пивоваров Продукты & ингредиенты, 70-71, 2006 | 5 | 2006 |
Використання стабілізаційних систем в технології соусів ВА Большакова, ОО Гринченко Актуальні проблеми сучасної науки у дослідженнях молодих вчених м. Харква …, 2000 | 5 | 2000 |
Системне забезпечення харчової безпечності продукції закладів ресторанного господарства МБ Колеснікова, ОО Гринченко, СЛ Юрченко, СС Андрєєва, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 64-73, 2022 | 4 | 2022 |