Follow
Olha Hrynchenko
Olha Hrynchenko
Other namesOlga Grinchenko, Olga Grynchenko
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine / Державний біотехнологічний університет
Verified email at btu.kharkiv.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Реологічні методи дослідження сировини і харчових продуктів та автоматизація розрахунків реологічних характеристик
ГПВ Горальчук А.Б., Пивоваров П.П., Гринченко О.О., Погожих М.І, Полевич В.В.
навч. пос./АБ Горальчук та ін.–Харків, 63, 2006
592006
Переработка продукции растительного и животного происхождения
АВ Богомолов, ФВ Перцевой
Санкт-Петербург: ГИОРД, 2003
392003
Системные исследования технологий переработки продуктов питания
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко, АЛ Фощан, ...
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко и др, 2000
232000
Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции на основе полуфабрикатов функциональных композиций: дис.… д-ра. техн. наук
ОА Гринченко
дис.… д-ра. техн. наук./ОА Гринченко, 2005
192005
Теоретичні основи технології громадського харчування
ПП Пивоваров, ОО Гринченко
Навчальний посібник. Частина 1, 2001
182001
The study of surface-active agents’ impact on the strength of interfacial adsorption layers
O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko
142014
Реологiчнi методи дослiдження сировини i харчових продуктiв та автоматизацiя розрахункiв рео-логiчних характеристик
АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МI Погожих, ВВ Полевич, ...
Навчальний посiбник, 63, 2006
142006
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
ОП Пивоварова
Харків: ХДУХТ, 2009
132009
Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов
ФВ Перцевой, АЛ Фощан, ЮА Савгира, ОА Гринченко, ПП Пивоваров
Днепропетровск: Пороги 204, 2003
122003
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції
ДО Тютюкова, НГ Гринченко, ПП Пивоваров, ОО Гринченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
112017
Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive products
O Kotlyar, A Goralchuk, O Grynchenko, O Riabets
Ukrainian food journal, 361-371, 2014
102014
Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання
ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ВМ Михайлов, СВ Іванов, АА Коваленко, ...
ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ВМ Михайлов, СВ Іванов, АА Коваленко, ЄП …, 2011
92011
INFLUENCE OF FORMULATION INGREDIENTS OF DRY FAT SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR WHIPPING ON MECHANICAL STRENGTH OF FOAM MASSES.
O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 2014
7*2014
Технология взбитых изделий на основе метилцеллюлозы и овощей
ОА Гринченко
Дисс… канд. техн. наук 5, 16, 1989
71989
Технология переработки продуктов питания с использованием модификаторов: монография
ФВ Перцевой, ЮА Савгира, АЛ Фощан, ОА Гринченко, ПП Пивоваров, ...
Харьков.: ХГАТОП, 1998
61998
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами
ЛФ Товма, АБ Горальчук, ОО Гринченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 48-53, 2014
52014
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами
ЛФ Товма, АБ Горальчук, ОО Гринченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 48-53, 2014
52014
Технологическая оценка бобового сырья для производства кулинарной продукции
ЖА Ильчакова, ОА Гринченко, ПП Пивоваров
Продукты & ингредиенты, 70-71, 2006
52006
Використання стабілізаційних систем в технології соусів
ВА Большакова, ОО Гринченко
Актуальні проблеми сучасної науки у дослідженнях молодих вчених м. Харква …, 2000
52000
Системне забезпечення харчової безпечності продукції закладів ресторанного господарства
МБ Колеснікова, ОО Гринченко, СЛ Юрченко, СС Андрєєва, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 64-73, 2022
42022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20