Підписатись
Дмитро Жигунов (Dmytro Zhygunov)
Дмитро Жигунов (Dmytro Zhygunov)
Інші іменаДмитрий Жигунов
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
QFD methodology to develop a new health-conducive grain product
M Mardar, D Zhygunov, R Znachek
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 42-47, 2016
222016
Мучные смеси из зерновых культур
ДА Жигунов, ОС Волошенко
К.: Освіта України, 2013
212013
Baking properties and biochemical composition of wheat flour with bran and shorts
L Kaprelyants, S Fedosov, D Zhygunov
Journal of the Science of Food and Agriculture 93 (14), 3611-3616, 2013
212013
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
Тези доповідей V міжнародної наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2005", 32, 2005
182005
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
Тези доповідей V міжнародної наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2005", 32, 2005
182005
Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredients
S Mykolenko, D Zhygunov, T Rudenko
152021
Качество зерна пшеницы, перерабатываемой на мукомольных заводах юга Украины
ДА Жигунов, ИГ Топораш
Хлебопродукты, 22-25, 2013
112013
Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality
S Ibraimova, R Uazhanova, M Mardar, A Serikbaeva, N Tkachenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 6-16, 2020
102020
Висока харчова цінність композиційних сумішей з борошна різних зернових
В Моргун, Д Жигунов, О Крошко
Зерно і хліб, 39, 2010
102010
Исследование технологических и биохимических показателей качества муки из различных зерновых культур
ДА ЖИГУНОВ
Зернові продукти і комбікорми 60 (4), 19-24, 2015
92015
Changes in quality of amaranth grain in the course of postharvest handling and storage
G Stankevych, N Valentiuk, L Ovsiannykova, D Zhygunov
Odesa National Academy of Food Technologies, 2021
82021
Взаимосвязь показателей качества зерна и муки
ДА Жигунов
Хлебопродукты, 64-65, 2013
82013
Исследование технологических свойств современных сортов пшеницы Украины I. Физические и биохимические показатели качества зерна
ИГ Топораш, ДА Жигунов, ДВ Аксельруд, ЕМ Благодарова
Зернові продукти і комбікорми, 30-35, 2012
82012
Анализ качества пшеничной муки целевого назначения
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева
Хранение и переработка зерна, 41-43, 2013
72013
Определение реологических характеристик теста на приборе «Миксолаб» из муки с различных систем технологического процесса
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева, АА Плеве
Хлебопродукты, 50-54, 2013
72013
Использование муки из зерна крупяных культур при производстве муки хлебопекарной
ВА Моргун, ДА Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 13-15, 2004
72004
Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва
ДО Жигунов, ОС Волошенко, НВ Хоренжий
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 15-20, 2018
62018
Use of enzyme preparations for improvement of the flour baking properties
D Zhygunov, M Mardar, V Kovalyova
Food Science and Applied Biotechnology 1 (1), 26-32, 2018
62018
Визначення показників якості борошна з різних систем технологічного процесу при сортовому помелі пшениці
ДО Жигунов
Grain Products and Mixed Fodder’s 17 (4), 2017
62017
Аналіз якості борошна з різних регіонів України
ДО Жигунов, ВП Ковальова, ДС Жиронкіна
Scientific Works 81 (2), 2017
62017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20