Follow
Димитрієвич Любов Радоївна
Димитрієвич Любов Радоївна
доцент кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет
Verified email at sau.sumy.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навч. посіб.
ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ЛР Димитрієвич
Суми: Університетська книга 441, 2007
792007
Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2
ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, Л Манєлова, ЛА Скуріхіна, ...
Харків: ХДУХТ, 2008
202008
Харчові волокна в технології м’ясних продуктів
ЛР Димитрієвич, ТМ Степанова, ТІ Макаренкова
Мясное дело 4, 10-11, 2011
112011
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібник
ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, ЛР Димитрієвич, ВМ Бондарчук, ...
Суми: Університетська книга, 2009
72009
Влияние кулинарной обработки на содержание нитратов в белокочанной капусте
ЛР Димитриевич, ИФ Овчинникова, МВ Терещенко, ВЕ Прокудина, ...
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания …, 1990
51990
Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем
ЛР Димитрієвич, ТМ Степанова, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний ун-т, 2012
22012
Использование субпродуктового сырья в технологиях колбасных изделий
АА Скурихина, ВА Большакова, ЛР Димитриевич
Технология и продукты здорового питания: материалы II Международной НПК, 137-139, 2008
22008
Руководителю, учителю и просто прекрасному человеку с большой буквы Михаилу Ивановичу Беляеву
ЛР Димитриевич, ЛР Димитрієвич
ХДУХТ, 2018
2018
Медико-біологічні дослідження м'ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами
ЛР Димитрієвич, ТІ Маренкова
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018
2018
Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою
ЛР Димитрієвич, ЛА Скуріхіна, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ...
Львівський інститут економіки і туризму, 2018
2018
Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішах
ЛР Димитрієвич, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ТИ Маренкова
Львівський інститут економіки і туризму, 2017
2017
Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберігання
ЛР Димитрієвич, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ТИ Маренкова
iScience, 2017
2017
Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику
ЛР Димитрієвич, ЛА Скурихіна, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ...
Ліга прес, 2016
2016
Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига
ЛР Димитриевич, ТИ Маренкова, ЛА Скурихина, ЛФ Павлоцкая, ...
Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2016
2016
Удосконалення приготування борошняних страв
ЯО Мельник, ЛР Димитрієвич, ЯА Мельник, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний університет, 2014
2014
Удосконалення приготування борошняних гарнірів
НС Невшупа, ЛР Димитрієвич, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний університет, 2014
2014
Удосконалення приготування гарячих солодких страв
ТС Зінчик, ЛР Димитрієвич, ТС Зинчик, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний університет, 2014
2014
Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонів
В Євдокимова, ЛР Димитрієвич, В Евдокимова, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний університет, 2014
2014
Удосконалення технології приготування пельменів
О Шкурат, ЛР Димитрієвич, А Шкурат, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний університет, 2014
2014
Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини
ІІ Груздо, ЛР Димитрієвич, ИИ Груздо, ЛР Димитриевич
Сумський національний аграрний університет, 2014
2014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20