Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навч. посіб. ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ЛР Димитрієвич Суми: Університетська книга 441, 2007 | 79 | 2007 |
Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2 ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, Л Манєлова, ЛА Скуріхіна, ... Харків: ХДУХТ, 2008 | 19 | 2008 |
Харчові волокна в технології м’ясних продуктів ЛР Димитрієвич, ТМ Степанова, ТІ Макаренкова Мясное дело 4, 10-11, 2011 | 11 | 2011 |
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібник ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, ЛР Димитрієвич, ВМ Бондарчук, ... Суми: Університетська книга, 2009 | 7 | 2009 |
Влияние кулинарной обработки на содержание нитратов в белокочанной капусте ЛР Димитриевич, ИФ Овчинникова, МВ Терещенко, ВЕ Прокудина, ... Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания …, 1990 | 5 | 1990 |
Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем ЛР Димитрієвич, ТМ Степанова, ЛР Димитриевич Сумський національний аграрний ун-т, 2012 | 2 | 2012 |
Использование субпродуктового сырья в технологиях колбасных изделий АА Скурихина, ВА Большакова, ЛР Димитриевич Технология и продукты здорового питания: материалы II Международной НПК, 137-139, 2008 | 2 | 2008 |
Руководителю, учителю и просто прекрасному человеку с большой буквы Михаилу Ивановичу Беляеву ЛР Димитриевич, ЛР Димитрієвич ХДУХТ, 2018 | | 2018 |
Медико-біологічні дослідження м'ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами ЛР Димитрієвич, ТІ Маренкова Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018 | | 2018 |
Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою ЛР Димитрієвич, ЛА Скуріхіна, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ... Львівський інститут економіки і туризму, 2018 | | 2018 |
Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішах ЛР Димитрієвич, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ТИ Маренкова Львівський інститут економіки і туризму, 2017 | | 2017 |
Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберігання ЛР Димитрієвич, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ТИ Маренкова iScience, 2017 | | 2017 |
Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику ЛР Димитрієвич, ЛА Скурихіна, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ... Ліга прес, 2016 | | 2016 |
Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига ЛР Димитриевич, ТИ Маренкова, ЛА Скурихина, ЛФ Павлоцкая, ... Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2016 | | 2016 |
Удосконалення приготування борошняних страв ЯО Мельник, ЛР Димитрієвич, ЯА Мельник, ЛР Димитриевич Сумський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |
Удосконалення приготування борошняних гарнірів НС Невшупа, ЛР Димитрієвич, ЛР Димитриевич Сумський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |
Удосконалення приготування гарячих солодких страв ТС Зінчик, ЛР Димитрієвич, ТС Зинчик, ЛР Димитриевич Сумський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |
Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонів В Євдокимова, ЛР Димитрієвич, В Евдокимова, ЛР Димитриевич Сумський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |
Удосконалення технології приготування пельменів О Шкурат, ЛР Димитрієвич, А Шкурат, ЛР Димитриевич Сумський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |
Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини ІІ Груздо, ЛР Димитрієвич, ИИ Груздо, ЛР Димитриевич Сумський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |